Acord Toprural i eDreams

Acord eDreams i Toprural

Ens alegrem d’informar-te que hem arribat a un acord estratègic amb eDreams, gràcies al qual, Toprural es convertirà en el canal de turisme rural del portal de viatges a Espanya, França, Itàlia i Portugal.

L’acord implica que eDreams substituirà la seva secció “T.RURAL” per un enllaç que portarà directament a Toprural en cadascun dels 4 idiomes mencionats (primer a Espanya i gradualment a la resta de països). Toprural remunerarà a eDreams per cada email enviat als seus usuaris als allotjaments de Toprural i eDreams donarà visibilitat a Toprural durant tot l’any.

eDreams

Es tracta d’una excel·lent noticia i una oportunitat per donar més visibilitat als allotjaments anunciats a Toprural. El turisme rural obté així un destacat paper en 2 dels principals portals de viatges d’Espanya i Europa. Aquest acord amb eDreams s’uneix als previament establerts amb Atrapalo, i amb altres portals com Rentalia i idealista.com (enllaç en castellà), 11870.com, Minube o Vinogusto.

Actualització 11/oct/2011: l’acord amb eDreams ja no està vigent actualment per causes alienes a Toprural.

2 thoughts on “Acord Toprural i eDreams

 1. Equip Toprural

  Benvolguda Carme,

  No és necessària cap acció especial per part dels propietaris. Amb aquest acord Toprural es converteix en el canal de turisme rural d’eDreams. És a dir, la secció “T.Rural” a eDreams enllaça directament amb Toprural, oferint així una major visibilitat als allotjaments anunciats a Toprural.

  Salutacions cordials,
  Equip Toprural

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *