Adéu a les bosses de preus

Donem la benvinguda al “preu just”!

Molta gent ens comentava que les bosses de preus que teníem a Toprural eren poc explícites i poc informatives com a indicador. Per això, hem decidit no utilitzar-les més i substituir-les per el número que s’amagava darrera les bosses. En altres paraules, ja no apareixen publicats rangs de preus, per exemple “entre 10 i 20 € per persona i nit en temporada alta” i passem a publicar el preu exacte “12,50 € per persona i nit en temporada alta”.

Aquest preu substitueix les bosses a la pàgina de resultats (veure imatges) i a la fitxa de cada allotjament. Recorda que calculem aquest indicador per a poder comparar diversos tipus d’allotjaments (de lloguer independent o per habitacions) amb capacitats diferents. Com sempre, pots veure el preu exacte de l’allotjament per a una determinada estada a la pàgina de l’allotjament a Toprural.

Adéu a les bosses de preus

Esperem que aquest canvi et resulti útil!

3 thoughts on “Adéu a les bosses de preus

 1. M. TERESA ARAGONÈS

  Sería millor que l’establiment anuncii els preus tal i com acostuma a fer. Si és tant per persona i día o tant per día, independentment del nombre de persones. Passa igualment amb la capacitat, que Toprural publica el nombre de persones en funció de les habitacions, sense tindre en compte els llits supletoris o sofa-llits. Un detall important: qualsevol pot donar la seva opinió, sense haver-se registrat com a client d’un establiment?. Les webs que conec no ho permeten, i a Toprural publiquen una opinió sobre el preu del nostre establiment d’algú que no ha estat mai a la casa que anunciem. No es de rebut. Agraïría algún comentari al respecte.

  Reply
 2. Equip Toprural

  Hola M. Teresa,

  Els usuaris de Toprural tenen l’opció de deixar una opinió, positiva o negativa, sempre que compleixi amb les normes del portal. Al mateix temps oferim al propietari un dret a rèplica si no està d’acord amb les opinions publicades. És tan senzill com accedir a la pàgina de les opinions fent ús del nom d’usuari i contrasenya i clicar l’opció “respondre a aquesta opinió”.

  Salutacions cordials,
  Equip Toprural

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *