Amor entre muntanyes: cases rurals per Sant Valentí

Vols fer un regal original a la teva parella? Quan hi ha amor tot si val, per això us suggerim una escapada romàntica a una fantàstica casa rural per Sant Valentí. Serà una experiència única per viure moments en parella en un entorn rural d’enveja, amb un bany en jacuzzi, fent senderisme, sopant productes naturals, veient les estrelles des de la muntanya o, fins i tot, estant calentets al costat de la llar de foc.

Entra en contacte amb la natura i amb la teva parella, beneficia’t d’ofertes per a dues persones en la nostra seleccó d’allotjaments diferents on us ho donaran tot per passar la vetllada més especial de les vostres vides.

Ofertes de cases rurals a Catalunya per a Sant Valentí:

Finca Cal Tòfol, Bleda (la), (Sant Martí Sarroca), Barcelona
Una escapada romàntica que inclou una nit d’allotjament i esmorzar, suite amb jacuzzi, ampolla de cava, roses i xocolata a l’arribada, sopar romàntic i molt més. Veure oferta (enllaç en castellà).

Casa Miret, Vallverd, Tarragona
Cap de setmana romàntic del 17 al 18 de febrer. Aquesta casa t’ofereix una vetllada amb allotjament, esmorzar casolà, sopar de Sant Valentí i detall a l’habitació. Veure oferta (enllaç en castellà).

Hotel Peralta, Renau, (Renau), Tarragona
Fantàstic pack romàntic amb cava brut nature Codorniu, crema de massatges aromàtica i moltes més sorpreses. Veure oferta (enllaç en castellà).

Ofertes de cases rurals a Castelló per a Sant Valentí:

Cabañas Altomira, Navajas, Castelló
Gaudeix d’un cap de setmana complert en una cabanya amb circuit spa, dues nits molt romàntiques. Veure oferta (enllaç en castellà).

Ofertes de cases rurals a Saragossa per Sant Valentí:

Casa Manubles, Bijuesca, Saragossa
Descompte del 10%, regal d’ampolla de cava per parella i caixa de bombons. Veure oferta (enllaç en castellà).

Ofertes de cases rurals a València per a Sant Valentí:

El Raco de la Pintora, Alberic, València
Us espera un sopar i una agradable vetllada al costat de la llar de foc mentre degustem cava en una de les seves acollidores habitacions. Veure oferta (enllaç en castellà).

La Torreta, Corbera, València
Un ambient únic per tal d’enamorar la teva parella, amb sessió diàra de jacuzzi romà i un sopar força especial per a dos. Veure oferta (enllaç en castellà).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *