Booking, Toprural i Hotels.com: Top 3 a Espanya

Recentment Nielsen Online (en castellà), companyia especialitzada en medició i anàlisi d’audiències a internet, informava mitjançant un comunicat de premsa que la cerca de viatges a la xarxa va créixer un 32% el mes de febrer. És més, segons les seves dades, 9 milions d’espanyols van planificar els seus viatges a internet durant aquest període amb l’objectiu d’informar-se  sobre destinacions, planificar itineraris i reservar a preus més assequibles.

logo_nielsen-online

L’informe de Nielsen Online palesa que internet és la principal font d’informació utilitzada pels espanyols a l’hora de preparar els seus viatges. Els viatgers acuden a la xarxa buscant gangues o bé ofertes d’última hora, però també consulten blogs i xats per tal de conèixer l’opinió d’altres usuaris i ratificar la seva elecció.

Toprural, el portal de turisme rural més visitat

Segons Nielsen Online, la cerca d’hotels, hostals o allotjaments rurals va concentrar 5 milions de viatgers on-line, registrant un creixement del 28%.

Entre els portals més visitats hi trobem:

  1. booking
  2. toprural
  3. hotels (en castellà)
  4. quehoteles (en castellà)
  5. solmelia (en castellà)

Tal com mostren aquestes dades, Toprural no només va ser el portal de turisme rural més visitat d’internet, sinó que a més va ocupar la segona posició com a portal d’allotjaments més visitat el mes de febrer (incloent-hi webs d’hotels, hostals, allotjaments rurals, campings, etc.).

A aquesta excel·lent notícia s’hi ha d’afegir un altre informe publicat fa uns dies per Netsuus, companyia de medició d’audiències que afirma que Toprural concentra gairebé la meitat del total de visites que rep el turisme rural a internet.

Tot això no hauria estat possible sense la participació de viatgers i propietaris, i és per això que volem agraïr-vos a tots el vostre suport per haver aconseguit que Toprural estigui entre els portals d’allotjaments més visitats.

Més informació:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *