Cases rurals amb activitats per als nens

El bon temps, el sol i les ganes de sortir fan que volguem realitzar tot tipus d’activitats al aire lliure. Per aquest motiu, us hem preparat una selección de cases rurals amb activitats per als nens, on gaudeixen de tot tipus de jocs infantils, terrassa, zones d’esports i natura.

Can Bielet, Talamanca, Barcelona
Gaudeix d’un exterior per a prendre el sol, amb terrassa, piscina… situada a només 50 km de Barcelona. A més es realitzen tallers i es lliure l’ús de zona esportiva privada a 150 m. de la casa, on trobar 3 pistes de tenis, camp de futbol, pista de bàsquet, i jocs infantils, entre altres.

Cal Carulla, Astor (l’), (Pujalt), Barcelona
A més d’una col·lecció de jocs interiors, les activitats per als nens estàn relacionades amb la granja, doncs a la casa es cultiven cereals, amb conreu d’ametllers i noguers, i fa que els nens coneguin l’entorn rural d’una manera molt especial.

Can Pei, Oix, (Montagut i Oix), Girona
Al poble d’Oix, a només 10 km de Castellfollit de la Roca, els nens estàn en total contacte amb els animals on poden pujar a caball en una pista tancada sota la vigilància sempre d’una persona responsable.

Can Peric, Camprodon, Girona
Casa d’ambient familiar situada al bell paratge de la Vall de Camprodon, situada en ple Pirineu. Entre les moltes activitats per als nens, hi destaquen el tir amb arc, paintball, córrer, jugar a golf, equitació i bicicleta de muntanya.

Can Llobet
, Capmany, Girona
Gaudeix amb els teus fills amb aquesta fantàstica casa rural molt complerta que disposa de 100 m2 de pati i 450 m2 de jardí i zona infantil. A més, es realitzen activitats com muntanyisme o paintball.

Cal Ramonet, Aguilar de Segarra, Barcelona
Al costat de les mines de Sal de Cardona, trobem aquesta casa on els nens s’ho passaran allò més bé: activitats de granja i, fins i tot, servei de mainadera per a la teva comoditat.

Can Camó, Tortella, Girona
Molt a prop del Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa, compte amb un gran jardí amb jocs per a la mainada, bicicletes Mountain Bike, pistes de tennis i camp de futbol.

Ca l’Estamenya, Perafita, (Perafita), Barcelona
És un allotjament ideal per a tota la família. Quan ve el bon temps, els nens juguen a una zona exterior molt àmplia per gaudir de la natura i de les millors vistes al poble i camps de l’entorn, i a tota la carena de muntanyes del Pirineu: Pedraforca

La Casagran, Olost, Barcelona
A prop de la bonica població de Vic, la casa ofereix molts serveis per a grans i petits, com nous espais per a jocs dels nens amb columpis, cistella de basket… i un ampli pati tancat i porxo.

Vallplana, Palafolls, Barcelona
En una situació envidiable com és la Costa Brava, la casa està feta per a venir amb els més petits, doncs es realitzen activitats de granja i conèixer els animals, com les aus de corral. A més, podran gaudir en el parc infantil i la piscina.

One thought on “Cases rurals amb activitats per als nens

  1. de Barbie

    Үοur postіng wаs hеlpful.
    Ӏ actuallу really likeԁ геаding it.
    I desiге to have tо start рlay a few morе gamеs thаn I usually would which isn’t the more productive thing I have ever done but irrespective thanks!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *