Cases rurals amb activitats

¿Escalada, barranquisme, windsurf? Si vols practicat tot tipus d’esport i aventura, ara ja pots trobar cases rurals amb activitats a Toprural gràcies al nou filtre de recerca. Pots gaudir del món rural i, a més, passar-ho molt bé amb els teus amics o la família.

Per a realitzar la recerca, hem inclòs a la pàgina del portal de recerques l’opció “altres activitats” a la part esquerra. Només has de cliclar a la casella i donar a cercar i apareixeran aquelles cases rurals que organitzin activitats d’aventura o bé estiguin al costat d’aquestes activitats. Estan organitzades de forma temàtica, segons Terra, Aigua, Aire i Tallers.

Podem trobar allotjaments a prop d’on es practiqui barranquisme, paintball o tennis (Terra); rapel, piragüisme o esquí acuàtic (Aigua); parapent o ala delta (Aire); fotografia o observació de flora i fauna (Tallers). Per exemple, pots escollir la teva casa rural a Girona amb windsurf o el teu allotjament a Lleida amb rutes a cavall.

Aquesta nova característica es suma a altres que ja hem activat, com ara cases rurals amb transport públic, cases amb jacuzzi a l’habitació, amb llar de foc a l’habitació o, fins i tot, cases rurals al costat de zones de bany interior.

Com es tracte de recerques noves, les cases rurals que ofereixen aquests serveis s’anirà ampliant amb el temps. Esperem oferir noves recerques per tal de trobar la teva casa rural a mida.

Si ets propietari d’una casa rural a Toprural, pot possar ja les activitats que ofereixes o que té la teva zona des del teu racó del propietari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *