Cases rurals amb certificació ecològica

Ja pots trobar la teva casa rural amb certificació ecològica oficial a Toprural. T’oferim una selecció d’allotjaments que contribueixen a la sostenibilitat del medi ambient amb horts ecològics, sistemes de recollida d’aigua de pluja, botiga de productes ecològics o bé amb construccions bioclimàtiques.

Cal Carulla, Astor (l’), (Pujalt), Barcelona
Fantàstica casa del segle XVI, compresa en l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Destaca per la seva activitat agrària en el cultiu de cereals, complementat amb el conreu d’ametllers, noguers i l’explotació del bosc.

Can Pei, Oix, (Montagut i Oix), Girona
Molt complerta, disposa d’hort, es serveixen dinars i sopars, i venda de productes locals, a més de moltes altres activitats d’aventura.

La Pallissa de Joanet, Joanet, (Arbúcies), Girona
Ofereix restaurant i venda de productes locals, les estàncies estàn realitzades amb mobles fets i restaurats pel propietari. Trobarem vistes precioses al Montseny.

Cal Marti, Guixers, (Guixers), Lleida
Allotjaments nombrats amb la categoria de 4 espigues i el Certificat Q de Qualitat Ambiental per ser un establiment respectuós amb el medi ambient. Es troba a la Serra del Comte i s’ofereixen excursions amb bicicletes elèctriques.

Can Camó, Tortella, Girona
Gaudeix d’aquests apartaments turístics al tranquil poble de Tortellà a l’Alta Garotxa. Ofereix paisatges incomparables i extraordinaria gastronomia.

Cal Xocolater, Vilada, (Vilada), Barcelona
La casa ideal per a venir amb grups d’amics. Es poden realitzar tot tipus d’activitats, com recollida de bolets, rutes gastronòmiques, esport i tallers d’observació de flora i fauna.

Mas la Ginesta, Creixell, (Borrassà), Girona
Aquesta casa està situada al final de la plana de l’Empordà. Hi podem gaudir de bells paratges, esmorzars i sopars, activitats de granja i bicicletes disponibles per anar a fer un tomb per la zona.

Casa Sant Grau, Naves, (Navès), Lleida
Es tracte d’una masia del segle XVII on conèixer d’aprop els animals de la seva granja: Vedells, vaques, gallines, conills, i donar-li menjar i cuidar-los.

Per a realitzar la recerca de les cases amb certificació ecològica, hem inclòs a la part esquerra de “característiques” l’opció “certificació ecològica”. Només has de clicar a la casella i sortiràn aquelles casas rurales que tinguin un certificat oficial ecològic.

Si ets propietari i tens una casa rural amb certificat ecològic oficial, pots activar la teva casella al Racó del Propietari per a que el teu allotjament surti a la recerca.

One thought on “Cases rurals amb certificació ecològica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *