Cases rurals amb llar de foc

Passa l’hivern més fred en un casa rural amb llar de foc. Viuràs el contacte amb la natura en una casa totalment equipada i al costat del foc, ben calentet! T’oferim una selecció d’allotjaments per totes les comarques on desitges que sempre sigui hivern.

Can Bielet, Talamanca, Barcelona
Gaudeix d’una fantàstica casa rural situada a 50 km de Barcelona, construïda l’any 1732, tota ella de pedra. Hi trobareu dues habitacions triples i dues dobles, i una de les habitacions té llar de foc. A més, hi ha 2 banys complets, un menjador amb llar de foc i una cuina totalment equipada.

Cal Carulla, Astor (l’), (Pujalt), Barcelona
Casa del segle XVI, compresa en l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, dins el nucli de l’Astor. Gaudeix del seu paisatge i de la llar de foc on hi estar molt calent durant tot l’hivern.

Mas Ametller, Fontclara, (Palau-sator), Girona
Construïda l’any 1764, aquesta masia típica catalana ofereix molts atractius per a passar unes vacances relaxades. Què tal unes torrades a la llenya a la llar de foc per sopar?

Casa Arrufat, Nalec, Lleida
Cal Arrufat és una antiga casa pairal de poble, edificada durant el segle XVIII sobre un antic assentament del Templaris, conserva d’aquesta època el celler. Ofereix màxima tranquilitat i poder gaudir de la llar de foc mentre veiem una pel·lícula en DVD o vídeo.

Sansalvador, Oristà, Barcelona
Ofereix un paisatge privilegiat amb vistes al MontsenyMontserrat i als Pirineus. Trobem dues masies completament independents amb piscina privada cada una. Són molt acollidores, totalment equipades i una llar de foc al menjador.

La Vinyassa, Arbucies, Girona
És una masia de muntanya, però, donada la seva proximitat al mar (Costa Brava 25 Km.), possibilita també gaudir de la platja. És ideal per a la temporada d’hivern, doncs compte amb calefacció, llar de foc, barbacoa, llenya…

Can Vicens, Vilamari, Girona
Antiga masia catalana que es va començar a contruir el segle XIV i després de vàries reformes i ampliacions és un bonic allotjament pels amants del turisme rural. A la mateixa casa hi ha jocs (ping-pong, “futbolin”, dards, etc.), piscinal, terrassa, jardí… i una llar de foc per les èpoques de més fred.

Mas D’En Bou, Estartit (l’), (Torroella de Montgrí), Girona
Ens oblidem del rellotge per un dies i gaudim d’una masia de principis de segle XVIII, situada molt aprop del mar, i envoltada de camps de cultiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *