Cases rurals amb sala de convencions

Celebra la teva reunió empresarial en una casa rural. És el lloc apte per a descansar, relaxar-se, allotjar-se amb tots els companys de feina i fer excursions per tal de desconnectar de la rutina. Tria alguna casa rural amb sala de convencions que estigui a prop de les ciutats per a més comoditat i porta la teva empresa a un món ple de naturalesa…

Us fem una tria d’aquestes cases rurals per tal de gaudir de les teves presentacions d’empresa em un ambient rural, bucòlic i totalment diferent.

cases rurals amb sala de convencions

El Nus de Pedra, Llora, Girona
A 14 km de Girona, aquesta casa és perfecte per a passar una bona estada amb els teus amics companys d’empresa. A més de la sala de convencions amb pantalla de projeccions, DVD, televisió, wifi

Can Piferrer – El Porxo y El Forn, Cassa de La Selva, Girona
A 12 km de Girona, la masia ofereix 2 plantes de 300 m2 per planta amb menjador per a 20 persones, gran sala polivalent a la planta pis de 120 m2, connexió a internet WIFI a tota la casa i molt a prop de la Costa Brava.

Cal Pinyater, Llinars del Valles, Barcelona
Al vallès, a 20 km de Barcelona, la casa està a la muntanya però també vora la platja i disposa de diverses places en diferents cases.

Vista Hermosa, Vallromanes, Barcelona
A 19 km de la capital catalana, és un bon lloc per a fer presentacions d’empresa, amb moltes prestacions, com jacuzzi, Llar de foc, biblioteca, sauna, llar de foc a l’habitació, jacuzzi a l’habitació i wifi gratuita. A més es podem fer rutes per la zona modernista del Vallès.

Kalima, Caldes D’estrac, Barcelona
A 35 km de Barcelona, és un lloc idíl·lic en una casa singular d’estil modernista situada a primera línea de mar al Maresme on poder practicar esports nàutics, golf, entrar al balneari de Caldes i la possibilitat de llogar la casa íntegre per a celebracions familiars o reunions d’empresa.

Monasterio de Santa María de Bellpuig de Avellanes, Avellanes (les), (Avellanes i Santa Linya (Les)), Lleida
A 25 Km de Lleida, aquest allotjament és tot un privilegi al comptar amb un màxim de 125 places, instal·lacions de primera, sales per convencions i poder fer visites a Balaguer o Ager.

Mas Carlons, Montblanc, Tarragona
A 29 km de Tarragona, la casa enamora per la seva bellesa i prestacions. Vora la platja, permet fer esports d’aventura, practicar tennis, fer rutes gastròmiques i anar al monestir de Poblet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *