Enoturisme a les cases rurals de Catalunya

Descobreix les millors zones vinícoles de Catalunya, gràcies a una nova forma de turisme que cada vegada té més adeptes: l’enoturisme. Visitar les bodegues més importants, les vinyes i les cates de vins són les activitats principals. Descobreix l’enoturisme amb aquesta selecció de cases rurals catalanes on allotjar-se i reviure noves sensacions.

Enoturismo Celler Piñol, Batea, Tarragona

La família Piñol elabora vins ecològics d’alta gamma de gran prestigi internacional. Ha reformat un vell casal, que es troba davant de la seva bodega, en casa per gaudir d’una oferta especial d’enoturisme familiar.

Lo Celler, Arnes, Tarragona

A la comarca de la Terra Alta, on s’hi fan alguns dels millors vins, aquesta casa ofereix comoditat i benestar. Coneix la història i les tradicions del vi i l’oli ,i compra aquests productes a la seva botiga tradicional.

El Celler de Mas Orpí, Les Conilleres, (Castellví de la Marca), Barcelona

Situat al costa de Vilafranca del Penedès en una masia restaurada del S.XV, conserva tots els encants per a gaudir dels paisatge de la zona. A més, disposa d’un celler amb diferentes sales per a conèixer els secrets de l’activitat vinícola.

El Clos, Conesa, Tarragona

En aquesta casa s’hi fan moltes activitats, com rutes gastronòmiques, visites a les caves (Caves Carles Andreu de Pira: Celler Carles Andreu), degustacions i venda de tot tipus de vins i caves D.O.

Cal Santi, Pacs del Penedes, Barcelona

Escolleix dormir en una masia totalment reformada on gaudir de les visites a bodegues de la comarca, conèixer el museu del vi de Vilafranca o participar al Festival Vijazz Penedès, amb fira de vins.

Casa Fontanals, El Pla del Penedes, Barcelona

Somia despert en un gran allotjament rodejat de vinyes de la finca Fontanals, un lloc tranquil i relaxant, ideal pels nens. Des d’aquí podem anar a Sant Sadurní d’Anoia, la capital del cava i donar una volta per les seves caves, com la de Codorniu, Freixent, i les bodegues Jean Leon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *