Fires ecològiques: una mirada al medi ambient

Avui en dia, hi ha una gran importància per tal de preservar el medi ambient. És per això que el nombre de fires i events ecològics creixen cada cop més, moguts per un gran nombre de visitants que volen saber més sobre ecologia. Les bones pràctiques, els aliments, el reciclatge, els ecomaterials, les energies renovables… són sectors que podem trobar en aquests llocs.

Biocultura, Fira de Productes Ecològics i Consum Responsable, del 13 al 16 de maig de 2011 al Palau Sant Jordi de Barcelona
És una trobada de caràcter internacional, que mou un gran nombre d’activitats relacionades amb els productes ecològics. La fira més important d’Espanya espera en la propera edició més de 700 expositors i més de 100.000 visitants. Biocultura és l’avançada de totes aquelles tendències modernes i antigues que volen fer del nostre món un lloc més agradable i net per viure dignament. També es celebra a Madrid (del 4 al 7 de novembre de 2010) i a València (del 4 al 6 de març de 2011).

Eco-sí, Fira de la cultura ecològica de Girona, del 19 al 21 de novembre de 2010 a Fira de Girona
És la 5ª edició d’aquesta fira on conéixer els productes del camp més artesans. L’alimentació ecològica és el centre d’atenció de curiosos visitants que també poden trobar un ampli ventall de productes sostenibles.

Fira Natura, del 8 al 10 d’abril de 2011 a Lleida
Després de 12 anys de vida, Fira Natura es va consolidant com la segona fira del sector més important de tota Catalunya. Hi trobem representats tots el sector, com ara productors ecològics i alimentació biològica, empreses dedicades a la bioconstrucció i energies renovables, medicina natural, turisme sostenible… A més, hi ha un interessant programa d’activitats, tallers, projeccions i conferències.

Foto: Fira Lleida

One thought on “Fires ecològiques: una mirada al medi ambient

  1. Lois

    So, all of the sudden, the opposition has no candidate in Petare. Great.I do think that Ca8i&lesr#p217; swift reaction and condemnation of Caldera shows a remarkable contrast with Chávez. He can now point to Caldera and Rafael Ramírez (re. Amuay) and say “in my team, there is accountability. In chavismo, there is none.” He should wear the Caldera scandal like a badge of honor.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *