Gaudeix de cases rurals amb tallers

T’imagines anar a descansar a la natura i trobar infinitats de tallers i activitats? doncs això és possible en les cases rurals amb tallers on podràs fer tasts de vins, observar les aus, fer cursos d’hípica, plantar hortalisses… tot un seguit d’activitats per a gaudir amb la família, els teus fills i grups d’amics.

Finca Cal Tòfol, Bleda (la), (Sant Martí Sarroca), Barcelona
En aquesta casa ens ho passarem molt bé. Un dels seus atractius es que és centre de cria i ensinistrament de cavalls de pura raça espanyola. Ofereixen escola d’hípica i hípica social, demostracions i espectacles eqüestres. Però hi ha més tallers: Tast de vins i formatges, taller d’elaboració de melmelades, exhibició canina, equinoyoga…

L´Avellana, Madrona, Lleida
Una magnífica casa molt ben equipada i a prop de Solsona. Hi podràs fer diferents cursos i tallers, como ara fotografia i observació de flora i fauna pels voltants.

Can Peric, Camprodon, Girona
A la Vall de Camprodon, trobem aquest allotjament on passar una bona estada. Podreu gaudir de diverses activitats, com fotografia, massatges realitzats per persona diplomada, classes d’equitació, excursions guiades nocturnes i diurnes…

Can Pavet, Pontons, (Pontons), Barcelona
A 19 km del monestir de Santes Creus, en aquesta casa estaràs amb tota la família o amics per a fer tallers amb observació de la fauna i flora, a més també de l´agroturisme, on podreu plantar les vostres hortalisses.

Casa Sant Grau, Naves, Lleida
En una masia del segle XVII, a la comarca de Solsona, es realitzen cursos de fotografia, una exposició d’eines del camp, fotografies exposades per veure la vida rural del passat, visita i donar de menjar als animals de granja, i sempre amb plena natura i tranquil·litat.

El Clos, Conesa, Tarragona
A noméss 10 km de Santa Coloma de Queralt, l’allotjament en ofereix moltes coses per a divertir-nos. Alguns exemples són els treballs amb ferro i fusta, sortides fotogràfiques programades, o aprendre a fer conserves i licors, etc, entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *