Gaudeix de l’aire lliure: Cases rurals amb barbacoa

Durant els mesos de maig i juny el bon temps fa que tinguem més ganes de viure l’oci a l’aire lliure. Si pots compartir aquests moments amb amics o en família, molt millor; doncs les escapades rurals es converteixen en les més demanades. T’imagines dinar una bona carn a la brasa al pati o la terrassa? escolleix les cases rurals amb barbacoa i gaudeix dels plaers de la vida.

Can Bielet, Talamanca, (Talamanca), Barcelona
És una casa situada a Talamanca, a 50 km de Barcelona, construïda l’any 1732, tota ella de pedra. Va ser rehabilitada l’any 2006 sent fidels a l’arquitectura típica de la zona. El millor és que ofereix terrassa, piscina, mobles de jardí i una fantàstica barbacoa.

L’Olivera, Albinyana, Tarragona
Gaudeix de l’exterior, amb un conjunt de serveis únics: jardí, barbacoa, hort, terrassa, piscina, mobles de jardí… Molt a prop de les platges, de les bodegues de la comarca o de Santes Creus.

Sansalvador, Oristà Barcelona
Descobreix el paisatge del Montseny en una gran casa on trobem barbacoa a l’aire lliure i barbacoa coberta amb pèrgola i mobles de jardí.

La Vinyassa, Arbucies, Girona
Aquesta casa rural es troba a la muntanya i al costat de la Costa Brava. Consta de dos allotjaments independents amb piscina, jocs com ping pong, i barbacoa i llenya per a fer els menjars més especials.

Can Vicens, Vilamari, Girona
És la millor manera de relarxar-se amb família mentre ens fem unes torrades o una bona carn a la brasa a la barbacoa que hi ha al costat de la piscina. Després sempre podem anar a fer una visita a l’estany de Banyoles.

Ruidecòs, Arbucies, Girona
Gaudeix de les possibilitats que ofereix aquesta gran casa, com ara la piscina, i el pati exterior amb mobiliari i barbacoa.

Can Pujol, Serra de Daro, Girona
Ubicada a la comarca del Baix Empordà, en un entorn tranquil de boniques i àmplies vistes, és ideal per descansar i gaudir de la natura. La millor estància amb jardí i terrassa.

Can Llobet, Capmany, Girona
En aquesta casa trobem 100 m2 de pati, 450 m2 de jardí i zona infantil, 100 m2 de terrasses cobertes i 50 m2 coberts al jardí. És la millor manera que passar les nits de bon temps amb una fantàstica barbacoa.

Trullás I i II, Clariana de Cardener, Lleida
Envoltats de muntanyes i boscos, menjarem tot tipus de carn gràcies a la seva barbacoa i altres serveis. Es troba molt a prop dels pobles de Solsona i Cardona.

Cal Ramonet, Aguilar de Segarra, Barcelona
Totes les comoditats en una casa ideal per aquesta primavera on fer les millors barbacoes de la teva vida envoltats d’un entorn natural de primera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *