Invitació a opinar

Recentment hem introduït una sèrie de novetats per a millorar els nostres serveis. Un exemple és la creació d’un correu electrònic dirigit al viatger, l’objectiu del qual és convidar-li a publicar la seva opinió una vegada conclosa la seva estada en un allotjament.

El missatge es remetrà de forma automàtica, en funció de la data de sortida indicada pel viatger a l’e-mail de sol.licitud de reserva enviada anteriorment.

D’aquesta manera, recordem al viatger la importància de les opinions, referència important per a altres viatgers a l’hora de decidir-se per un allotjament. També permetem al propietari rebre més opinions de viatgers sobre el seu allotjament, que li ajudaran a conèixer millor el nivell de satisfacció dels seus visitants.

Equip TopRural

3 thoughts on “Invitació a opinar

  1. Joan

    hi chliare just wanted to say im glad your back and i really hope you r on nights soon coz i wanna spray your awesome tits with my cum lot of love babe xxxx

    Reply
  2. fifa 14 ultimate team coin generator

    Thats exactly what I said. It is basically breathing pepper spray on purpose because it hurts so bad it distracts from other pain. Really that is ridiculous, hence why I suggested the man who proposed it be removed of his medical license.Although they should try putting a pain killer into a nasal spray, to get it into the blood stream faster. Because as cluster-suffers know, the earlier you can abort a cluster headache the better a chance you have at actually knocking it out.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *