Metges del Món, ONG escollida per la donació de Toprural

Després d’analitzar les dades de l’enquesta que ha estat disponible durant un mes a Facebook, anunciem que l’ONG guanyadora de la donació de 3.000 euros de Toprural és Metges del Món.

Metges del Món

Dijous 15 de desembre a les hores de 18.00 hores es va tancar la votació. En aquell moment, aquest va ser el resultat de l’escrutini dels 1.649 vots només a Espanya:

1. Metges del Món amb 757 vots

2. WWF amb 514 vots

3. Metges sense Fronteres amb 215 vots

4. Intermón Oxfam amb 91 vots

5. Amnistia Internacional amb 72 vots

El total de vots ha estat obtingut per la suma de dos enquestes realitzades a Facebook. No hi ha hagut res clar fins els últims dos dies, quan Metges del Món va començar a despuntar com a guanyadora. En aquell moment, la mobilització dels voluntaris de Metges del Món a Facebook va ser clau per a que el resultat es decidís cap a aquesta ONG.

Felicitacions als guanyadors! I moltes gràcies a tots aquells que s’han implicat en la difusió i que han votat a favor de les ONG finalistes. Aquí pot descarregar captures de pantalla dels vots (Arxiu en .zip) en les dues enquestes per a aquells que volen saber les dades exactes.

La votació també s’ha dut a terme a Itàlia i França, i la donació serà de 1.000 euros per Mèdici Senza Frontiere i Planète Enfants, respectivament. Felicitats a ells també.

La donació de 2012 es suma a les realitzades el 2009, 2010 i 2011 en favor d’Acció Natura, Ecologistes en Acció i Wikileaks.

3 thoughts on “Metges del Món, ONG escollida per la donació de Toprural

  1. Pingback: El 2011 de Toprural

  2. Pingback: Escull la ONG per la donació de Toprural

  3. Pingback: Sonrisas de Bombay, escollida per a la donació de Toprural

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *