Nou Fòrum Toprural

Ens complau presentar-li el nou Fòrum de Toprural.

Aquest nou fòrum li ofereix una nova estructura que presenta per defecte els missatges de manera lineal, del més antic al més recent. No obstant, aquesta nova versió li permet triar l’estructura que més li agradi (manera híbrida, arbre, etc).

També pot personalitzar els seus missatges (editant el seu perfil i la seva signatura, incloent una imatge o una foto) i sol·licitar que li avisin quan un missatge nou sobre els temes que més li interessen estigui publicat. Per a això, cal entrar al menú “Eines de conversa” i triar l’opció “Subscriure’s a aquesta conversa”.

El nou fòrum també li ofereix noves opcions com per exemple inserir icones i imatges, citar el missatge al qual s’està referint i també previsualitzar els seus missatges abans d’enviar-los.

Per a participar en aquest fòrum, pot connectar-se amb el seu usuari i contrasenya actuals. Tots els comentaris i les preguntes de l’antic fòrum han estat transferits al nou.

Esperem que aquest nou fòrum els agradi i que ajudi a intercanviar informació entre els membres de la comunitat Toprural.

Una cordial salutació,

Equip Toprural

6 thoughts on “Nou Fòrum Toprural

  1. Adrianexorm

    Люди в древности не любили много говорить. Они считали позором для себя не поспеть за собственными словами…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *