Nous mapes a toprural

La cerca per mapa desapareix de toprural, però al seu lloc hi podràs visualitzar els resultats del cercador principal mitjançant un mapa de Google Maps.

Avantatges:

Més informació i més visual: si selecciones la visualització dels resultats per mapa i cliques a algun dels allotjaments, s’obrirà un desplegable amb l’informació principal de l’allotjament amb enllaços a les opinions i a les dates de disponibilitat.

Claredat per a distingir els allotjaments: els que s’adaptin exactament als teus criteris de cerca estaran ressaltats en vermell i els que s’hi aproximin en groc.

A més, aquest nou mapa també estarà disponible a la secció “Com arribar-hi?” de les pàgines dels allotjaments.

Avantatge:

Una localització més exacta: ara obtindràs el lloc exacte de l’allotjament al qual vols anar en comptes del poble, que era el que abans podies veure.

En aquest últim cas, l’actualització de la localització dels allotjaments no serà immediata. És possible que durant algun temps trobis una casa que mantingui la seva localització al poble en comptes de l’adreça exacta. Farem el possible per que aquest procés sigui el més breu possible.

Equip toprural

One thought on “Nous mapes a toprural

 1. NELLY BERTOMEU

  Buenos dias,

  nuestra situación en el mapa no es la correcta, me gustaria rectificar la localizacion del hotel. Si son tan amables me explican como arreglarlo.

  Muchas gracies
  Nelly

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *