Nova recerca d’allotjament “a prop” del teu destí

Per tal de facilitar-te la recerca d’allotjaments a Toprural, us oferim més novetats. Hem incorporat una millora a la recerca, doncs ja pots trobar cases rurals “a prop de” la teva població de destí.

És un sistema molt senzill que funciona de la següent manera: Dins el buscador, l’usuari selecciona la població on vol allotjar-se o fa una recerca amb les caraterístiques que vulgui. A més, i gràcies a aquesta novetat, l’usuari pot ampliar la seva recerca de cases rurals que estiguin a un radi de fins a 100 km. Hem de triar sempre opció de població o poble i no com a municipi ni província.

Per exemple, podem trobar cases rurals a prop d’Amposta, en un radi de 10 km, amb la qual cosa les possibilitats són més nombroses per tal d’estar allotjat al costat del Delta de l’Ebre i de terres tarragonines.

En aquesta cas, si triem cases rural a prop de Berga, una de les millors comarques per a fer turisme rural, trobarem els llocs per a dormir en un radi de fins a 100 km.

Noves opcions que ens aporten facilitats i que es van sumant a les nostres noves característiques de recerques, sigui per zones turístiques, per activitats, amb accés en transport públic

Què en penses de la nostra nova opció?

2 thoughts on “Nova recerca d’allotjament “a prop” del teu destí

 1. Pingback: Aquest ha estat el nostre 2012!

 2. LastAleisha

  I have noticed you don’t monetize your page, don’t
  waste your traffic, you can earn additional cash every month because you’ve
  got hi quality content. If you want to know how to make extra $$$, search for:
  Mertiso’s tips best adsense alternative

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *