Noves característiques i recerques a Toprural.cat

Trobar allotjament avui en dia a Toprural és més fàcil i senzill. Per tal d’adaptar-nos a les teves necessitats hem aumentat les característiques i recerques afegint tres nous filtres.

Per una banda, podem trobar directament cases amb jazuzzi a l’habitació. Una opció molt romàntica i atractiva que permet gaudir d’un relax total, sobretot si vas en parella.

La segona novetat és el filtre amb cases rurals amb llar de foc a l’habitació. Passa un hivern calentet amb aquest servei que és tot un luxe pels sentits.

Finalment, hi ha el filtre per a cercar cases rurals amb accés amb transport públic per arribar amb tota comoditat al teu centre rural, ideal per a aventurers o persones que no volen agafar el seu cotxe. Com es tracte de recerques noves, les cases rurals que ofereixen aquests serveis es va ampliant amb el temps.

Si ets propietari i la teva casa rural té alguna d’aquestes noves tres característiques, activa la teva casella corresponent al Racó del Propietari per a que el teu allotjament surti a la recerca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *