Publica la teva opinió i escapa’t!

Que dur és tornar de vacances! El sol, la platja, la muntanya, tants records…. I precisament d’això és del que volem que ens parlis. Dels teus records en aquesta estupenda casa rural en la qual has estat aquest estiu. Anima’t! Entra a Toprural i deixa la teva opinió sobre l’allotjament en el qual hagis estat. I després, marxa’t de nou. Perquè regalarem 10 estades d’un cap de setmana en una casa rural a la teva elecció valorada en 150 euros, perquè puguis gaudir-la abans de cap d’any.

Dóna’t pressa! Solament entraran en el concurs aquelles opinions publicades entre el 16 de setembre i el 31 d’octubre. La llista de guanyadors es publicarà en el nostre Blog el dia 10 de novembre.

Una salutació i sort!

Equip toprural

Publiqueu les opinions a través de la pàgina de l’allotjament, no en aquest blog (tornar a la pàgina principal). Les opinions publicades en el blog seran eliminades.

Actualització 11/07/12: Recorda que del 10 de juliol al 21 de setembre de 2012, pots participar en el VII Concurs d’Opinions de Toprural.

2 thoughts on “Publica la teva opinió i escapa’t!

  1. Pingback: Blog TopRural: turismo rural » I els guanyadors són…

  2. M. Teresa

    En altres webs estrangeres, hi ha la possibilitat de valorar els estadants per part dels propietaris, i aixi també ens podem protegir de segons quin tipus de llogaters. Com es que a Top Rural es sols el visitant el qui pot opinar ? Si que a l’establiment li queda l’opció de la réplica, però no es suficient.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *