Què posem a la maleta rural?

Fer la maleta abans de viatjar pot ser un maldecap. Qui no s’ha trobat mai just abans de marxar preguntant-se: “i ara que posem a la maleta?” angoixats amb la maleta oberta sobre el llit i sense idea de que posar-hi.

Et proposem dos consells útils i genèrics per fer la maleta:

1) Fes una llista: com els bons estudiants sempre és bo fer les coses de forma ordenada, organitzada i amb calma. Abans de començar a omplir la maleta serà útil fer una llista d’allò què necessitem. Ens ajudarà a no deixar-nos res i a seleccionar les coses més útils i necessàries.

2) Escull una maleta adient: això dependrà del tipus de viatge que facis. Si ens desplaçem en cotxe hi haurà pocs problemes, generalment sempre trobarem un espai per paquets, bosses i maletes. Però si viatges en avió la cosa es complica. Pregunta a la teva companyia aèria els tamanys i pesos permesos per l’equipatge, especialment si has optat per dur equipatge de mà. En qualsevol cas, sempre és recomanable una maleta còmode, petita i pràctica.

Maleta rural

A més, si estàs a punt d’emprendre un viatge rural, des de Toprural t’aconsellem:

3) Parlar prèviament amb el propietari de l’allotjament: t’orientarà perfectament ja que està acostumat a viure en el lloc que estàs a punt de visitar. Amb algunes preguntes sobre l’allotjament pots estalviar-te carregar la maleta amb coses innecessàries (secador de cabell, tovalloles, xampú, etc). Tampoc oblidis consultar la previsió del temps.

4) Pensa quin tipus d’activitat tens previst realitzar:
el món rural és encantador i et farà viure la natura al 100%. Molts allotjaments ofereixen la possibilitat de “treballar” en tasques agrícoles, collir bolets o activitats semblants. En aquest cas, portar uns pantalons i un jersei còmodes i resistents serà molt útil. Embrutar de fang les sabates noves o el jersei de moda que més t’agrada no és una bona idea. Òbviament pel que fa a la moda, tothom té els seus gustos. No obstant, nosaltres aconsellem gaudir de la natura al màxim i deixar la roba de marca a casa.

5) Compte amb les despesses imprevistes: moltes cases estan perdudes enmig de la muntanya. Abans de marxar és important saber on pots trobar un caixer des d’on treure diners o assebentar-te si l’allotjament accepta el pagament amb targeta de crèdit. Sempre convé tenir diners en efectiu per a qualsevol imprevist.

Aquestes són algunes mínimes recomanacions per iniciar un viatge rural sense maldecaps. La maleta no és tant important, ara toca divertir-se i deixar tots el problemes enrere… de ben segur, els nostres viatgers es preguntaran: “hem tancat el gas?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *