Quin llibre regalarem aquest Sant Jordi?

Toprural us desitja a tots els viatgers i propietaris una feliç diada de Sant Jordi, tant de bo us regalin moltes roses i llibres. Per això ens volem animar amb algunes recomanacions. Si encara no tens una idea clara, et donem algunes propostes.

Sant Jordi

Ahir vam celebrar el Dia de la Terra. Un bon llibre per a tots aquells preocupats pel clima i el medi ambient és “El mundo ante el calentamiento global” (llibre en espanyol). Es tracta d’una de les últimes publicacions de l’editorial catalana Icaria i està realitzat per The Worldwatch Institute (enllaç en anglès) per tal d’analitzar els reptes globals del clima.

Altre bon regal per als més despistatas és el “I això on va? guia pràctica del reciclatge” escrit per Jose Luis Gallego, col·laborador habitual de diversos programes a TV3. Sens dubte ens ajudarà a millorar les nostres pràctiques de reciclatge del dia a dia. Segur que recordes a on es depositen els metalls? i una bombeta que ja no funciona?

Sens dubte, un llibre que els més viatgers de la familia no poden deixar de llegir és “El món sobre rodes” el llibre de l’Albert Casals, un jove que després de patir leucèmia va començar a viatjar sol i en cadires de rodes per mig món. Una història excepcional.

Segur que coneixes més llibres relacionats amb els temes que tracta aquest blog: ecologia, turisme rural, senderisme, excursions… deixa’ns un comentari i recomana’ns algun llibre. Feliç diada de Sant Jordi

Fotografia: Xumet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *