Retorn al passat: cases rurals amb història

Vols allotjar-te en un monestir o convent, o potser en una masia del segle XIV? Hi ha cases rurals que amaguen una gran història en forma d’edificis singulars que conserven algunes de les seves estades i altres s’han reformat mantenint habitacions i estructures de fa èpoques. Viatja al passat i gaudeix de les comoditats d’avui en dia.

cases rurals amb història

Casa Arrufat, Nalec, Lleida
Ens endinsem en una antiga casa pairal de poble, edificada el segle XVIII i sobre un antic assentament del Templaris. D’aquesta època es conserva el celler. Un magnífic lloc restaurat que recorda al passat però amb les comoditats actuals.

La Torre de la Vall, Tavertet, Barcelona
Està integrada en una torre de defensa del segle XIII i una masia del segle XVII que gaudeix d’un gran confort però respectant els detalls històrics. Viuràs noves sensacions!

Can Vicens, Vilamari, Girona
És una antiga masia catalana que es va començar a contruir el segle XIV. Allà veurem com es treballa el conreu de la terra i la cria del bestiar. Podem anar d’excursió al llac de Banyoles, a Girona, al museu Dalí de Figueres…

Mas Torrencito, Parets D’emporda, (Vilademuls), Girona
És una masia tradicional catalana que data del segle XIV, i va ser restaurada cap al 1784. Molt propera a l´Alt Empordà, aporta la magia de que en algunes habitacions encara podem encendre foc com antigament.

Les Feixes de Coaner, Salo, Barcelona
Ens trobem a una masia fortificada plena d’història. Es té constància de la casa al 1180 i es va construir al lloc actual cap al 1595. S’hi conserven un forn de pa antic, una premsa de vi, l’estable i diversos estris. També trobem un pou de glaç construït el 1627 que podem visitar.

El Convent****, Begur, Girona
Somia despert en un convent del segle XVII que perteneixia a l’ordre religiosa dels Mínims. Es conserva l’estructura del convent primitiu amb sales senyorials i llargs passadissos amb una decoració singular.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *