Viatjar amb nadons: cases rurals amb bressol disponible

Les maletes, la roba, els aliments… viatjar amb nens pot ser una mica complicat per la quantitat d’accessoris que hem de portar al moment de fer el desplaçament.

Per sort, sempre podem allotjar-nos còmodament amb el nostre nadó gràcies a les cases rurals amb bressol disponible. D’aquesta manera anirem àgils d’equipatge i el nostre fill estarà segur a l’hora de dormir. Aquí tens una selecció.

L´Avellana, Madrona, Lleida
Aquesta masia està situada al municipi de Pinell del Solsonès. Té un encant especial al ser de pedra i fusta i amb una decoració respectuosa amb l’arquitectura original. Hi ha la possibilitat de demanar llits addicionals i de bressol, sempre és millor demanar abans d’anar a la casa.

Cirera d’Avall, Lladurs, Lleida
Deixa el teu nadó dormir fantàsticament al bressol de la casa, que també compte amb jardí, porxo i barbacoa i amb possibilitats de fer senderisme i activitats culturals i d’oci.

Mas Quintana de Ciuret, Siuret, Girona
En una de les zones més maques de Catalunya, com és La Garrotxa, la casa està molt ben equipada i un encert si viatgem amb els nostres fills.

Masía Ca L’Estrada, Riudarenes, Girona
Molt a prop de la Costa Brava, ens podem allotjar en aquesta masia típica catalana del segle XV. Ben equipada, inclou també zona de jocs i àrea infantil amb gronxadors.

Cal Sodhi, Arguestugues, (Valls d’Aguilar (Les)), Lleida
A més de bressol disponible, ofereix diferents serveis per a fer l’estada inoblidable, i si necessiteu un servei de cangur, també el poden proporcionar amb tota confiança.

Sansalvador, Orista, Barcelona
Una casa excepcional, situada als peus de l’ermita romànica de Sansalvador del segle XI, amb vistes al Montseny-Montserrat i als Pirineus. Diferents serveis, jardí i piscina per a banyar-nos amb els nens.

Riudecòs, Arbúcies, Girona
Dos allotjaments complerts i independents ideal per a venir amb nens i gaudir de la natura i dels entorns de muntanya, com ara el Parc Natural del Montseny i les Guilleries.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *