10 anys d’Agroturisme Son Lladó

Quan vàrem heretar la finca i vàrem veure els importants treballs que s’haurien de realitzar per a rehabilitar-la, ràpidament vam compendre que la perla en brut que teníem a les nostres mans mai aconseguiriem polir-la amb els ingresos agrícoles que generava.

En aquell moment, interessats en mantenir la propietat de tant preciat patrimoni, vàrem decidir apostar per la única opció que ens permetria mantenir-ho, viure de la seva explotació i al mateix temps adaptar les seves instal·lacions als nous temps: reconvertir Son Lladó, una finca rústica agrícola-ramadera en actiu, originària del segle XVII, en un agroturisme.

Agroturisme Son Lladó

El camí no ha estat fàcil. Als difícils tràmits de documentació per a la seva legalització s’hi va sumar una costosa inversió. Vam haver de començar poc a poc, programant diferents fases. Durant els primers anys, en la temporada estival ateníem els nostres clients i a l’hivern continuàvem posant la finca a punt. Un cop completat el conjunt d’allotjaments i piscina, seguim amb la creació de nous espais ajardinats.

En els últims anys, ens hem esforçat per oferir nous i millors serveis, a la vegada que hem dissenyat una estratègia per a millorar la sostenibilitat de tot el conjunt d’edificacions, jardins i la granja que ja ens està generant uns resultats satisfactoris.

Inicialment vam plantejar els nostres objectius a deu anys vista (obres totalment finalitzades, cartera de clients consolidada, prèstecs bancaris liquidats, etc.), però aquesta és una activitat exigent, on mai s’acaba d’estar al dia…

Avui som molt a prop de començar la nostra dècima temporada turística, mirem enrere i ens sentim orgullosos d’allò que hem aconseguit en aquests anys. Seguim tenint objectius per complir, però el principal, consolidar econòmicament l’Agroturisme Son Lladó perquè ens permitís mantenir el nostre patrimoni i que la familia pugués substitir novament amb l’explotació de la finca, està cada dia més proper.

Agroturisme Son LladóEn aquests moments hem d’agraïr a qui ho ha fet possible i ha contribuït de manera decisiva a que podem preparar amb alegria el nostre desè aniversari. Principalment als nostres clients. La resta d’actors (familiars, bancs, proveïdors, funcionaris, …) de qui hem rebut recolzament, afecte, facilitats i ajudes en la majoria de casos, també han complert el seu paper necessari en tot aquest procés. Però allò que ens ha fet creure realment en el nostre projecte i ens ha ajudat a desenvolupar-lo i crèixer professionalment i humanament, han estat els nostres clients.

A les portes de l’inici de la nostra dècima temporada, amb més reserves anticipades i més clients habituals (o amics?) que mai, esperem amb il·lusió i forces renovades la seva estada en el nostre allotjament, feliços per haber estat capaços de crear un marc ideal per a les seves vacances i haber acertat amb el tracte de la nostra relació amb ells.

La familia Ollers Vives agraeix la visita de tots i cadascun dels nostres hostes durant aquests anys. I a totes aquelles persones que senten interés i motivació per a realitzar una estada en un agroturisme de Mallorca, dir que estarem encantats de la seva elecció i d’atendre’ls personalment en el nostre establiment.

Pep Ollers
Agroturisme Son Lladó (Mallorca)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *