10 cases rurals per celebrar els 10 anys de Toprural

Aquest any Toprural compleix 10 anys. Durant aquest temps hi hagut molts canvis i sou també molts qui ens heu acompanyat des d’aquells primers passos. Vam créixer en usuaris, en equip, en allotjaments i en països que es van unir al nostre cercador de cases rurals des d’aquelles primeres cases rurals a Espanya.

Avui, per a celebrar-lo, s’uneixen a nosaltres 10 cases rurals en les quals complir 10 anys també significa molt per a elles. Aquí va la nostra selecció per a aquest aniversari:

Can Xargay

Can Xargay (Girona)
Aquesta casa rural et regala un tractament de benestar o el descompte equivalent en la celebració del seu 10è aniversari.

Casa Ivanrey

Casa Ivanrey (Salamanca)
Un grup d’estudiants que es va conèixer a la universitat es retroben en aquesta casa rural 10 anys després (enllaç en castellà).

Posada Colás

Centro de Turismo Rural Colás (Burgos)
Retornar durant 10 dies a la infància és possible. El nostre viatger es va trobar com a casa 10 anys després d’independitzar-se (enllaç en castellà).

Casa do Zuleiro

Casa do Zuleiro (La Corunya)
Aquesta casa rural gallega acull viatgers que han passat 10 anys a l’extranger (enllaç en castellà).

Can Sort

Granja Ecuestre Can Sort (Girona)
Pau interior, benestar i energia. Això és el que troba un viatger en aquesta casa rural des de fa 10 anys (enllaç en castellà)

Casas Toki-Ona y Navarlaz

Casas Toki Ona y Navarlaz (Navarra)
El lloc ideal per tornar a passar un dies 10 anys després de visitar-ho per primer cop (enllaç en castellà). Aquest cop amb un nadó.

Posada la Pastora

Posada La Pastora (Saragossa)
Posada la Pastora també cumpleix 10 anys donant el millor de sí i rebent el millor de vosaltres. No et perdis les seves ofertes.

Casa Vallecillo

Casa Vallecillo (Màlaga)
Fa 10 anys Lies va arribar des dels Països Baixos. Avui, la propietària de Casa Vallecillo t’espera per donar-te una càlida acollida.

Casa de Requeixo

Casa de Requeixo (Braga, Portugal)
La nostra viatgera més jove va passar 4 dies amb la seva familia en aquesta casa. Només té 10 anys! (enllaç en castellà)

Cortijo Balzaín

Cortijo Balzaín Casas Rurales (Granada)
En aquests 10 anys Cortijo Balzaín ens ha acompanyat dia a dia. El nostre primer propietari a Toprural, gràcies per la fidelitat!

2 thoughts on “10 cases rurals per celebrar els 10 anys de Toprural

  1. Pingback: Des de Toprural et desitgem un feliç 2011! | Blog Toprural

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *