30.000 allotjaments a TopRural

Ja tenim 30.000 allotjaments a TopRural!

Han estat 8 anys d’esforç i treball, però els resultats parlen per ells mateixos: La xarxa d’allotjaments rurals disponible a TopRural s’estèn per Europa i avui en dia us oferim 30.000 allotjaments a 7 països, la qual cosa ens converteix en la més gran web de turisme rural d’Europa.

A Espanya podeu accedir a més de 8.000 allotjaments rurals, que suposen una quota de mercat de més del 65%. A Portugal, país on també som líders, hi posem al vostre abast una oferta de gairebé 700 allotjaments.

Per als amants de l’esquí o la muntanya, a TopRural trobareu 14 allotjaments rurals a Andorra. Però si voleu creuar més enllà dels Pirineus, llavors podeu allotjar-vos a qualsevol indret a França, on podreu escollir el vostre lloc ideal entre gairebé 15.000 cases.

Andorra

Si decidiu apropar-vos a Luxemburg, no dubteu a allotjar-vos a qualsevol dels 35 allotjaments rurals que trobareu a TopRural. Però si opteu per visitar Bèlgica, us informem que, gràcies als acords que mantenim amb diverses associacions belgues, hi compteu amb una oferta de gairebé 1.400 cases rurals.

Finalment, si us sentiu atrets pels país de l’art, trobareu gairebé 5.000 allotjaments rurals a Itàlia (la més gran oferta d’un portal de turisme rural en aquest país)

Com veieu, una oferta molt àmplia al vostre abast que esperem incrementar al llarg dels pròxims mesos.

Equip TopRural

2 thoughts on “30.000 allotjaments a TopRural

  1. Pingback: Blog TopRural: turismo rural » 40.000 cases rurals a Toprural

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *