40.000 cases rurals a Toprural

Menys de 6 mesos després d’haver anunciat que havíem aconseguit 30.000 allotjaments rurals, Toprural confirma el seu lideratge com a major portal de turisme rural a Europa, amb més de 40.000 cases rurals associades en 7 països.

Atreveix-te a descobrir els paisatges d’Europa!

Del Mar del Nord al Mediterrani, gràcies a més de 400.000 fotos i 400 videos, estem segurs que trobaràs l’allotjament que millor compleixi amb els teus gustos i necessitats.

– A Espanya, tens accés a més de 9.000 casas rurales, és a dir, una quota de mercat de més del 65%. En la veïna Portugal, on també som capdavanters, comptes amb una oferta de més de 750 casas rurais.

– Una mica més enllà, trobaràs 27 allotjaments a Andorra on gaudir de les vistes més altes dels Pirineus.

– A França, país que té una llarga tradició de turisme rural, et proposem uns 20.000 gîtes et chambres d’hôtes, del nord al sud.

– I encara pots viatjar més al nord, per a descobrir la llegendària hospitalitat belga en un dels 1.400 logements ruraux del país de la xocolata, Bèlgica, o en una de les més de 40 gîtes et chambres d’hôtes a Luxemburg.

– I per a canviar d’horitzó sense renunciar al sol ni als deliciosos embotits, t’aconsellem també fer un cop d’ull als 7.500 agriturismi que proposa Toprural en la bella Itàlia.

I ara què?

Toprural ja prepara noves destinacions rurals per a les teves vacances, et sorprendrem molt aviat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *