Acord entre TopRural i Atrapalo

TopRural i Atrápalo, la web especialitzada en turisme y oci urbà, han signat un acord amb la finalitat que els allotjaments de turisme rural associats a TopRural tinguin un nou aparador virtual en el qual es puguin promocionar.

D’aquesta manera, els allotjaments de TopRural s’inclouran a Atrapalo.com, i TopRural potenciarà la presència dels seus allotjaments associats dins un dels portals d’oci i viatges líders al nostre país. Això ampliarà, a més, la visibilitat d’aquests allotjaments de turisme rural permitint-ne l’accés a un públic més nombròs i variat. Atrapalo.com oferirà la seva web com a plataforma per tal que aquests allotjaments es dónin a conèixer entre els seus usuaris.

suma.gif

L’acrod inclou fins ara un total de 10.050 allotjaments d’Espanya, Portugal i França, però també ja dels nous països que acabem d’obrir a TopRural:

L’acord signat amb Atrapalo.com es suma a altres acords que TopRural ja té amb altres portals com és el cas de Rentalia, 11870 o Google Maps. Això demostra la proactivitat de TopRural, que treballa per tal que la seva web continui evolucionant i els seus allotjaments n’obtinguin el més gran rendiment.

Per al Conseller delegat de TopRural, François Derbaix, l’objetiu principal d’aquest acord és oferir als nostres allotjaments noves formes d’obtenir visibilitat que repercuteixi en un augment a les seves reserves.

De la mateixa manera, Ignacio Giral, Director de l’àrea de Viatges de Atrapalo.com considera que l’acord assolit amb TopRural ens aporta una xarxa d’establiments molt interessant per als nostres usuaris. Per a Giral, el turisme rural és una de les opcions “estrella” per a realitzar escapades de cap de setmana.

Sobre Atrapalo.com

El portal de viatges i oci urbà té més d’un milió d’usuaris registrat que accedeixen als diferents productes de la web, com ara viatges, escapades, activitats o espectacles, entre altres. A través de la seva secció d’Hotels ofereix la possibilitat de contractar estades a més de 7.500 establiments a Espanya i 30.000 arreu del món. L’oferta d’Atrapalo engloba turisme vacacional, de negocis o d’escapades curtes de cap de setmana, ja sigui a hotels urbans, de costa o de muntanya.

Equip TopRural

Actualització 14/mar/2012: l’acord no s’ha renovat i els allotjaments de Toprural ja no seguiràn presents a Atrapalo.

5 thoughts on “Acord entre TopRural i Atrapalo

  1. Pingback: Blog TopRural: turisme rural » Acord amb Vinogusto.com

  2. Pingback: Blog TopRural: turisme rural » 10 consells útils per al propietaris

  3. Pingback: Blog TopRural: turismo rural » Toprural i Minube sumen forces

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *