Activitats d’aventura per aquest estiu

Surf, pujar en globus, rafting, submarinisme… aquest estiu t’espera un conjunt d’activitats d’aventura, on l’emoció i les ganes de gaudir fent esport es barregen en noves sensacions.

Una gran majoria d’aquestes activitats es realitzen en entorns naturals, ja sigui per terra, mar o aire. A més, és una bona idea per a regalar activitats originals que moltes empreses en ofereixen per a ocasions especials.

Es tracte de passar un cap de setmana diferent, que inclou allotjament a una casa rural i una jornada d’aventura per a dues persones o grups d’amics.

El Pirineu Lleidatà, concretament al Pont de Suert o Sort, s’hi pot practicar rafting. Consisteix en baixar pels cabals del riu en embarcacions de quatre o més persones, sempre molt ben equipat, i amb monitors que controlen tot el recorregut.

Per altra banda, al Pirineu de Girona hi ha canons naturals per a fer barranquisme, gràcies a les erosions naturals nascudes de les roques. Allibera les teves emocions!

Les activitats d’aigua són les preferides de l’època estiuenca. Cap al Nord de la Costa Brava, els pobles de Figueres, Pals o Roses permeten la realització d’aquestes activitats, com el katesurf, o deixar-se emportar per una taula i un estel en lluita constant amb el vent sempre sobre el mar.

Però encara hi ha més. Doncs el submarinisme és una experiència única per tal de veure tot un món marí interior que ens sorprendrà. A les platges de Estartit s’hi fan excursions cap a les Illes Medes. No et perdis més de 600 espècies animals, i coves i túnels per on entrar i sumergir-te.

Recorda que les activitats multiaventura es poden realitzar durant tot l’any i que van dirigides a tot tipus de col·lectius, incloses empreses.

Foto: klearchos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *