Adéu a la Gaseta Toprural

Avui 24 de març de 2010 enviem la última edició de la Gaseta Toprural en català. Han estat gairebé 3 anys, des de maig de 2007,  enviant mensualment aquesta newsletter on apareixien fins ara tots els continguts publicats al blog i una selecció de les opinions rebudes.

Adéu a la Gaseta Toprural

Si pensem en el fet que el format de newsletter està en desús i comprobem que el blog genera més interacció, arribarem a la conclusió que publicacions com la gaseta, deixen de tenir sentit. Per tant, hem decidit enviar una última edició de la Gaseta Toprural en català.

Clica per subscriure't al RSS de TopruralMalgrat que  la gaseta no s’enviarà més a partir d’abril, continuarem amb les nostres tasques de comunicació com és habitual.  Us informarem de les darreres novetats i notícies d’interés sobre el món rural per a propietaris i viatgers a través del blog. Podeu agregar el nostre RSS per a rebre directament totes les actualitzacions i estar informats de la última hora.

Al mateix temps, us informem que la Gaseta Toprural en espanyol si continuarà enviant-se amb normalitat. Si us voleu subsriure cal que entreu a la vostra pàgina d’usuari a Toprural, seleccioneu la pestanya “Subscripcions” i marqueu la opció “La gaceta Toprural (espanyol | mensual)”.

A tots els nostres subscriptors, moltes gràcies per l’interés que heu mostrat i la vostra col·laboració a través de comentaris, crítiques i suggeriments durant aquesta etapa.

Desitgem que ho continueu fent d’ara endavant.

6 thoughts on “Adéu a la Gaseta Toprural

 1. lluís

  Bé, si creieu que es el millor per a vosaltres … A mi personalment ja em podeu esborrar dels vostres arxius. Si la meva llengua no us interessa tampoc us haig d’interessar jo.
  Adéu.

  Reply
 2. Laia Perearnau

  He utilitzat diverses vegades la vostra web per llogar cases rurals, però si no heu d’utilitzar la meva llengua per comunicar-vos amb mi, tampoc no tornaré a utilitzar aquest servei.

  Reply
 3. Dolors

  Fins ara la vostra web era la més utilitzada , a casa meva, per buscar cases rurals, però si vosaltres considereu que comunicar-se en català no val la pena, jo també considero que no val la pena entrar en el vostre blog.
  En sap greu, poerò mereixem tant respecte com l’espanyol , o no?

  Reply
 4. Daniel Camon

  “Al mateix temps, us informem que la Gaseta Toprural en espanyol si continuarà enviant-se amb normalitat.”??????
  Però havíem quedat que el format newsletter havia quedat en desús???
  Ah! Però només la versió catalana… Ja ho veig clar.
  No cal dir que no compteu que faci servir el vostre web mai més. I animaré les meves amistats per a que facin el mateix.
  Quina pena!

  Reply
 5. Enric Rodrigo Post author

  @Josep Lluís @Daniel
  Hem deixat d’enviar la Gaseta Toprural en català perquè efectivament estava en desús, amb poques subscripcions. No obstant, en cap moment deixarem de comunicar la informació en català. És més, mantenim el blog com a principal canal de comunicació i a més seguirem enviant el Butlletí del Propietari. Ambdós en català.

  @Lluís @Laia @Dolors
  Toprural manté també el portal en català. De fet, de les 12 pàgines de viatges més visitades a Espanya només en 2 es possible navegar-hi en català. Una d’elles és i seguirà sent Toprural. Podeu veure més informació aquí:
  http://ca.blog.toprural.com/bookingcom-i-toprural-unics-en-catala/

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *