Aquest ha estat el nostre 2012!

L’any que deixem 2012 ha estat carregat d’emocions per a Toprural. Com ja saps, la notícia més important ha estat la compra de Toprural per part de HomeAway durant el mes d’abril. Han passat quasi 9 mesos i seguim emocionats amb els canvis que estem encara experimentant i els que encara han d’arribar.

A més, ens hem traslladat a una nova ubicació a Passeig de la Castellana, 79 amb els nostres companys de HomeAway. Ens va fer pena deixar la nostra oficina de Gran Vía (amb tants bons records), però el canvi ha estar millor i estem convençuts de que junts farem grans i millors coses.

Oficines Ministerios Foto de las oficinas de Nuevos Ministerios

I també aquest any hem treballat per oferir noves millores. Potser ja heu vist algunes d’elles:

  • Hem habilitat la possibilitat d’accedir a Toprural sense necessitat de registrar-te: simplement utilitzant el teu usuari de Facebook.
  • Hem millorat la recerca “a prop del teu destí”: disponible no només per a pobles, sino també per a municipis.
  • Hem facilitat que els propietaris puguin incloure les seves ofertes especials, que ens fan molta falta en aquests temps.
  • Hem fet canvis tècnics per a perfeccionar la nostra plataforma i ara és molt més estable i eficient.

Però, els canvis amb els que ens quedem són els personals. Ens han passat moltes coses bones aquest any i són les que volem compartir amb tu (que les dolentes ja està als informatius cada dia): naixements, casaments, premis, un discurs en una cerimònia emotiva, gent que s’independitza… Et deixem el millor d’aquest any d’aquells que, amb tu, formem la família Toprural.

Companys que es van casar
Hem fet 3 casaments aquest any, les de les nostres companyess Olga (usabilitat), Christine i Marta (atenció al client). Totes elles van donar el pas i nosaltres ho vem celebrar amb elles.

casament OlgaBoda de Olga

Companys que canvien de pis i de vida
Hi ha canvis importants en la vida, i un d’ells és canviar de pis o independitzar-se. És el cas de María (administració) que va marxar al seu propi pis; i de Justo (comercial) que el 31 d’octubre va venir a Madrid per quedar-se i va fer el seu últim trajecte diari des de Talavera. Justo ens explicava que amb els viatges acumulats al llarg de 2 anys, podria haver donat 2 voltes i mitja al món. Ara aprofitarà molt millor el seu temps, estem segurs!

Companys que compleixen somnis viatjant
Què seriem a Toprural si els seu treballadors no fessin viatges! Hem realitzat molts viatges i molt variats (de turisme rural, es clar). Però hi ha tres companys que han complert el somni de visitar tres llocs imprescindibles en les seves llistes: Joseba (comunicació) va probar totes les varietats de sushi de Japó; Inés (comercial) va estar dues setmanes donant voltes a l’Índia; i Christian (marketing i analítica web) va anar a Nueva York entrant en totes les hamburguesseries que va trobar pel camí.

Inés al Taj Mahal

Companys que ténen fills, o que van pel segon
És el cas del nostre company Fritz (equip tècnic, IT) que ha tingut una nena i de Roland (atenció al client) que repeteix i ja va pel segon.

Companys que canvien de país però no d’empresa
No només hi ha gent que ha canviat de pis o ha viatjat, també hi ha que han canviat de residència i de país. És el cas de Lourdes (atenció al cliente), que va canviar la Torre Eiffel per la Puerta de Alcalá; i de Lucio (comunicació), que va canviar els carrers de Lavapiés a Madrid per les de Castro Pretorio a Roma. Uns marxen, altres vénen.

Lourdes amb els equips de Paris i Madrid

Companys que publiquen llibres
És el cas d’Adriana (atenció al client), que a la fi va veure publicat el seu llibre Tatüaje.

Companys que segueixen formant-se
Algun de nosaltres hem seguit estudiant. És el cas de Laura (usabilitat), que va realitzar un máster en Usabilitat i experiència d’Usuari en Kschool; o de Paula (comercial), que va acabar la carrera al juny i va passar de becària a tenir un contracte amb nosaltres. També Lucio i Romain (comunicació) van realitzar un curs de “competències tecnològiques per a community managers”, que estàn aprofitant molt.

Laura recollint el seu diploma

Companys que fan discursos i reben premis
La nostra companya Noemí (marketing i analítica web) va donar un discurs molt emotiu en la Cerimònia de Graduació de la Universidad Carlos III de la que ella va ser alumna. També Ana (comunicació) va veure com el documental que va fer a Honduras amb medicusmundi madrid “mi cuerpo no es un campo de batalla” guanyaba un dels premis de Diario Médico a les Millors Idees Sanitàries de 2012.

Hi ha moltes coses, molts moments… Per no nombrar els aniversaris, festes, dinars i hores de treball junts. Sabem que el 2013 vindrà amb coses bones, que esperem compartir amb tu. Bon any 2013!

bon any 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *