Arxipèlag de Cabrera

El Parc Nacional Maritimoterrestre de l’Arxipèlag de Cabrera és un espai natural que abasta un total de 19 illes i illots, entre els quals destaquem, a més de la Cabrera, Conillera, Plana, Foradada i Na Pobre, situats al sud de Mallorca, on podreu gaudir d’un dels més rics ecosistemes de les Balears, amb gran varietat d’aus i altres espècies, tant animals com vegetals, que han anat evolucionant de manera diferent a cadascuna de les illes que el formen.

Escastell

Per accedir-hi necessitareu una autorització, tant si ho feu en transport privat (barca) o públic. Des del port de la Colònia de Sant Jordi a Mallorca hi surten, sobretot durant l’estiu freqüents visites guiades, que inclouen el castell i el monument als francesos presoners de la batalla de Bailén, que hi van habitar durant 5 anys.

A més de gaudir de la riquesa del paisatge, també hi podreu bussejar a les zones condicionades, però no es permeten altres tipus d’activitats que puguin afectar la natura, com la caça o la pesca, que en el passat tant varen afectar l’ecosistema del parc.

Trobareu més informació sobre el parc i el seu ecosistema a la web del Ministeri de Medi Ambient (disponible en castellà).

Audrey Hawes-Mayayo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *