Canvis a les fitxes dels allotjaments

Amb l’objectiu de millorar els nostres serveis i que pogueu accedir amb més comoditat i eficàcia a la informació publicada a TopRural, hem realitzat una sèrie de modificacions a les fitxes dels allotjaments, basant-nos en els hàbits de consulta del viatger (font: Radiografia del viatger rural 2007, link en castellá).

Aquests són els canvis que hem realitzat:

1. L’ordre de la informació a la presentació dels allotjaments, apareixent en primer lloc la capacitat i els preus de l’allotjament, posteriorment les característiques, les fotografies i els vídeos i finalment la resta d’informació. Aquestes modificacions es reflecteixen en l’índex que passa a situar-se just per sota de les dades de contacte.

2. Capacitat i preus: ara apareixeran d’una manera més clara i senzilla, amb un desplegable en el qual, una vegada activat pel propietari, el viatger podrà visualitzar en una taula els preus de cada unitat de lloguer (habitacions o allotjaments, depenent del tipus de lloguer), per temporades i per nit, cap de setmana, setmana i/o quinzena.

3. Ofertes i avisos temporals: apareixeran com a subcategoria de l’apartat de capacitat i preus.

Equip TopRural

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *