Cap d’any rural en busca de l’home dels nassos

En breu deixarem enrere l’any 2008 i donarem la benvinguda al 2009. Segons el calendari gregorià, enmig d’un i altre hi trobem l’esperada nit de cap d’any. Sens dubte, una nit plena de celebracions de tota mena.

Quant s’apropa la nit de cap d’any mana la tradició que cal sortir a trobar l’home dels nassos, un personatge que té tants nassos com dies té l’any i que només se’l pot veure pel carrer el trenta-u de desembre. La innocent mainada corre a trobar sense sort un home estrafolari amb 365 nassos.

Mentrestant, joves i adults es preparen per una de les revetlles més sonades i divertides. Com no podia ser d’altre manera, en terra de vins i caves com la nostra, el raïm és protagonista d’aquesta nit enmig d’abundants sopars, balls i músiques per a tots els gustos.

Si encara no has decidit què faràs per la nit de cap d’any, Toprural et proposa diverses opcions. Hem preparat una pàgina especial amb nombroses propostes: sopars especials, accés gratuït a balnearis, activitats per a la mainada, tarifes reduïdes o packs especials de fins a 8 nits.

Si vols passar una nit de cap d’any rural, no dubtis en visitar aquesta pàgina: Especial nit de cap d’any.

One thought on “Cap d’any rural en busca de l’home dels nassos

  1. yolanda galvez

    Bon dia, som dues parelles amb un nen cada una, i estariem interessats en passar del 30 al 1 de gener. Serien dues habitacions dobles amb un llit supletori cada una. Ja ens passareu preu i /o opcions. Moltes gràcies Yolanda. tel 655 98 95 46

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *