Cases rurals a 10 km de Girona

Girona és una ciutat excepcional que ofereix encants en forma d’art, museus, vida rural… al seu voltant el turisme rural és força nombrós i una de les zones amb més ocupació de tota Catalunya. Per anar a veure la ciutat de manera fàcil i amb tota comoditat, proposem una selecció de cases rurals a uns 10 km de Girona per a visitar la ciutat i poder fer activitats, tant si vas amb família com amb amics.

cases rurals a 10 km de Girona

El Nus de Pedra, Llora, Girona (a 10 km de Girona)
Una casa complerta que permet allotjament durant tot l’any. Al seu entorn podem fer activitats, com ara anar amb bicicleta de muntanya – BTT, fer rutes a cavall, senderisme i la possibilitat d’anar a veure la ciutat en uns minuts.

Pasteral Casa Hotel Rural, Pasteral (el), Girona (a 1 km de Girona)
Amb diferents habitacions amb jacuzzis, suites més grans, habitacions familiars… ens permet descobrir el fantàstic barri jueu gironí, un dels més grans i ben conservats de tota Europa. A més es poden fer excursions a Besalú, el pantà de Sau o Banyoles.

Mas La Casassa, Sant Gregori, (Sant Gregori), Girona (a 5 km de Girona)
Una casa antiga de pagès que ha estat rehabilitada pel turisme rural amb un totel de 600 m² d´ús per als hostes. Una de les seves avantatges es que anirem a Girona en un moment per a veure la catedral, els museus, assitir al teatre municipal, a l’Auditori de la Mercè o bé passejar pel barri antic de la ciutat.

Can Met, Llora, (Sant Martí de Llémena), Girona (a 10 km de Girona)
Aquesta fantàstica masia es troba situada a la Vall del Llèmena. A més de realitzar activitats d’aventura, es pot visitar les coves de Boratuna, el volcà Puig de la Banya del Boc, l’església romànica de Llorà i els monuments característics de Girona ciutat.

Can Guinau, Aiguaviva, Girona (a 6 km de Girona)
És una casa del segle XVI totalment restaurada a dalt d’un turó imponent amb vistes panoràmiques. Això permet tranquil·litat a una zona rural i fer excursions a Girona, on poder anar al cinema, veure les seves muralles o entrar al museu jueu de la ciutat.

Ca l´Estevenet, Bordils, Girona (a 10 km de Girona)
Als voltants de Bordils, un poble de només 1.500 habitants, la casa ofereix molts entreteniments i, al estar al bell mig de la província de Girona, és perfecte per conèixer els seus atractius històrics i paisatgístics.

Masía Forn del Vidre, Llora, (Sant Martí de Llémena), Girona (a 9 km de Girona)
Viu de la natura, passeja pels camps, practica esports d’aventura, contempla els seus boscos, saboreja la cuina catalana de temporada i coneix la bellesa de la ciutat.

Mas Murtra, Sant Gregori, (Sant Gregori), Girona (a 6 km de Girona)
Ens podem allotjar en una masia del segle XV que deixa arquitectura del passat però modernitzada. Estar a 5 minuts de Girona, éssent punt de partida privilegiat per gaudir del turisme de la ciutat, com ara el call jueu, el parc de la Devesa i veure també la zona volcànica de la Garrotxa.

Cal Rajoler, Sant Medir, (Sant Gregori), Girona (a 6 km de Girona)
A 5 minuts de la ciutat, es troba en una zona on veure els seus llocs d’interès, com la catedral, els banys àrabs, les cases del riu Onyar… ens trobarem alhora en una zona rural on gaudir del paisatge i de la màgia de la naturalesa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *