Cases rurals al Maresme en la nostra zona de recerques

El Maresme és una fantàstica zona que es troba a uns km de Barcelona i que uneix platges i muntanyes. Els seus pobles costers ens ofereixen milers de propostes per passar un cap de setmana amb una temperatura ideal per les vacances d’estiu.

En la nostra recerca d’allotjaments per zones turístisques ja pots trobar una casa rural al Maresme, perfecte per a les teves escapades durant tot l’any i amb família.

La natura més verda està present en forma de parcs i serres de força interès. Hi podem destacar el Parc del Montnegre i el Corredor, entre les comarques del Maresme i del Vallès Oriental, amb una extensió aproximada de 15.000 ha. Presenta boscos fantàstics per a fer excursions i senderisme. Ofereix vistes al mar i una flora en forma de pinedes, alzinars, rouredes, a més de dòlmens neolítics i restes ibèriques.

De la seva banda, en el Parc de la Serralada Litoral hi podem fer diversos itineraris amb turons que alhora són miradors, com el turó del Pi Candeler, el turó de Galzeran o el turó de Sant Mateu…

El Maresme també és nombrada la costa de Barcelona, al estar tant a prop de la gran ciutat. No hi ha dubte de que les platges són les protagonistes de l’època estival. A més de complertes instal·lacions, són els millors llocs per a practicar tota classe d’esports nàutics.

Són importants la platja Garbí de Calella, el passeig dels anglesos de Caldes d’Estrac, la platja de les Dunes de Santa Susanna, la platja de San Pol de Mar o la Platja del Varador de Mataró.

La cultura també hi és present. De manera que podem veure alguns dels racons més característics de la zona i que formen part del patrimoni català. Recomanen les excursions els jaciments prehistòrics de Sant Esteve de Palautordera, l’església parroquial de Sant Julià d’Argentona, el castell de Malgrat de Mar, i el museu de fauna vertebrada d’Arenys de Munt.

Pots trobar altres zones turístiques on reservar la teva casa rural aquest estiu a la Costa Brava o als Pirineus Catalans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *