Cases rurals amb jardí per a celebrar l’arribada de la primavera

El dies de fred ja han acabat. El sol surt i les flors dels arbres es deixen veure. Hi ha alguna cosa que fa olor a primavera i la natura reviu per oferir-nos dies més llargs on fer moltes activitats. Sí, ja són aquí els mesos de bon temps i els hem de gaudir al màxim. Aquí teniu una selecció de cases rurals amb jardí.

casa rural can cisquet

Can Cisquet, Santa Maria de Besora, Barcelona
Casa de pedra construïda el segle XVII, amb ampli jardí de 1.200 m2 amb piscina i porxo per prendre la fresca, a més d’altres serveis.

casa rural cal sodhi

Cal Sodhi, Arguestugues, (Valls d’Aguilar (Les)), Lleida
Al bell mig de la Natura i envoltades de grans terrenys, trobem diferents cases on gaudir de plena natura, amb terrassa, jardí i barbacoa.

casa rural can pei

Can Pei, Oix, (Montagut i Oix), Girona
Un magnífic allotjament amb diferents cases i capacitats per a gaudir del bon temps, gràcies al seu hort, jardí, terrassa, piscina i un entorn fantàstic per a fer excursions al Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa.

casa rural mas ametller 3

Mas Ametller, Fontclara, (Palau-sator), Girona
Masia típica de l’Empordà, construïda l’any 1764, que permet anar a les platges i també fer passejades en plena natura. Un lloc excel·lent per anar amb amics i fer menjars o sopars a l’aire lliure.

casa rural la vinyassa

La Vinyassa, Arbucies, Girona
Aquesta masia de muntanya està al costa del Montseny i de la Costa Brava. El millor lloc per descansar en el seu jardi i veure les primeres flors de la primavera.

casa rural la salada

La Salada, Gurb, (Gurb), Barcelona
Una casa per poder gaudir del seu exterior. Ens deleitem amb el jardí, la barbacoa, la natura, el paisatge i les activitats de granja i per nens.

Casa rural can pujol

Can Pujol, Serra de Daro, Girona
Ens allotjem en entorn tranquil de boniques i àmplies vistes, ideal per descansar i gaudir de la natura, i a molt poca distància de les millors platges de la Costa Brava.

Recomanem altres cases rurals a Catalunya amb jardí per tal de prendre el sol, fer menjars a l’aire lliure, sentir els sons dels ocells… en definitiva, impregnar-nos de l’espectacle de la natura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *