Cases rurals amb terrassa: a gaudir del bon temps

Acaba l’hivern, ve Setmana Santa, el dies són més llargs… tot ens recorda a la primavera, una estació perfecte per anar a passar un cap de setmana envoltats de natura. Gaudeix de l’aire lliure, practica esports d’aventura i surt a fer excursions per la muntanya. Aprofita el bon temps i tria una casa rural amb terrassa per passar les teves escapades. Aquí tens una selecció:

cases rurals amb terrassa

L´Avellana, Madrona, Lleida
A les terres lleidatanes, aquesta casa és un dels millors llocs per a gaudir de l’entorn. S’hi poden fer barbacoes, descansar a la terrassa, al porxo, a la seva piscina, i al jardí amb gespa on poder venir amb nens, amics…

Mas Quintana de Ciuret, Siuret, Girona
Terrassa exterior, interior, natura… tot això i més ens espera en aquest allotjament en una masia del segle XVI, que està envoltada de boscos i zones òptimes per a practicar l’excursionisme. Podem anar a llocs tan emblemàtics com el cim del Puigsacalm, de Bellmunt o el castell de Milany.

Cal Tristany, Ardevol, (Pinós), Lleida
La casa de Cal Tristany està situada al Solsonès i consta de tres edificis dels segles XIII, XVII, XVIII comunicats entre ells. L’exterior és complert al tenir un ampli pati amb terrassa, amb taula per poder menjar i sopar a l’aire lliure. Gaudeix de pura tranquil·litat.

Cal Carulla, Astor (l’), (Pujalt), Barcelona
La primavera es fa present en aquest allotjament del segle XVI amb grans zones exteriors amb hort, terrassa, jardí, barbacoa, piscina interior i exterior. Tot el que necessites per reunir-te amb les persones estimades en un entorn de pel·lícula.

Can Pei, Oix, (Montagut i Oix), Girona
Jardí, hort, terrassa, piscina, mobles de jardí… i àmplies vistes per gaudir de la natura de Girona. No necessitem res més.

El Pla de Montpol, La Torra y Saüquer, Lladurs, Lleida
A la bonica població de Lladurs, la casa té un entorn admirable on poder fer menjars, esmorzars i sopars en plena natura. Hi destaca una gran terrassa semicoberta amb barbacoa i taula.

Casa Batlle i Casa Mossén Batista, Esglesies (les), (Sarroca de Bellera), Lleida
Es tracte d’una gran casa senyorial on s’ha tingut molta cura en el procés de restauració. L’exterior ofereix terrassa, jardí, hort, mobles de jardí... per tenir tota la comoditat que ens mereixen en un mateix lloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *