Cases rurals per després de les vacances per menys de 16 euros persona i nit

Viatjar més econòmic és possible. Si després de les vacances, les teves butxaques estàn mig buides, no et preocupis encara pots escapar-te per desconnectar a molts indrets rurals. Hi ha cases estupendes, perfectament equipades i amb igualtat de serveis, on allotjar-te per menys de 16 euros per persona i nit. Aquí tens una tria.

cases rurals per menys de 16 euros

La Soleia d´Oix, Oix, Girona. 15,90€ persona/nit (aprox.)
Cases i bungalows equipats per diferents places. L’entorn és magnífic i l’allotjament ofereix barbacoa, terrassa, piscina, wiFi gratuïta i poder menjar i sopar si un vol.

Els Hostalets, Canelles, (Fígols i Alinyà), Lleida. 15,38€ persona/nit (aprox.)
La casa, perfectament equipada, ens ajuda a relaxar-nos. Gaudirem d’una barbacoa al jardí i de tot el necessari a l’interior. La naturalesa del lloc permet realitzar activitats d’aventura.

Mas La Font, Llosses (les), (Llosses (Les)), Girona. 15€ persona i nit (aprox.)
Ens trobem amb una masia rodejada de prats i boscos, on l´estructura inicial ha estat restaurada i respectada. Disposa de tres habitacions triples, dos banys complerts, sala d´estar-mejador i antiga cuina de pagès amb llar de foc. Permet realitzar excursions a la Vall de Núria, molt a prop de l’allotjament.

Can Corretjola, Navata, (Navata), Girona. 15€ persona i nit (aprox.)
Al bell mig del poble, és una casa típica confortable, amb ping-pong i sala d´estar, jocs de taula, biblioteca i TV…

Masia de Llaràs, Peramea, (Baix Pallars), Lleida. 14,5€ persona i nit (aprox.)
Al costat del Parc Natural de l’Alt Pirineu, ens allotjarem en una masia tradicional pallaresa que disposa d’un gran espai exterior independent perfecte per a jugar quan anem amb família.

Casa Cal Metge, Gualba, Barcelona. 13,9€ persona i nit (aprox.)
Al centre del Parc Natural del Montseny, permet allotjar-nos perfectament i poder fer excursions a aquest parc, eix central de Catalunya.

Cal Manjo, Montgai, Lleida. 13,89€ persona i nit (aprox.)
Descansar, passejar, veure natura… tot allò i més si triem aquesta casa amb barbacoa, terrassa, piscina, interior complert i amb servei de dinars i sopars.

Cal Bartomeu, Llavorsi, Lleida. 10,42€ persona i nit (aprox.)
A uns km d’Espot i l’Estany de Sant Maurici, res millor que dormir en una casa confortable i econòmica. Compte amb tots els aparells electrodomèstics necessaris, menjador i llar de foc, entre altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *