Cases rurals per gaudir de la temporada de verema

A Catalunya tenim la sort de trobar grans extensions vinícoles que ofereixen vins de qualitat trobats arreu del món. I durant setembre arriba la verema, la festa del vi que ofereix un espectacle d’olors i colors amb gran extensions de vinyes.

En pràcticament totes les zones ha començat la verema gràcies a les altes temperatures de les últimes setmanes d’agost que permeten una bona maduració del raïm. Per això us oferim una selecció de cases per tal de conèixer molt més sobre enologia, on visitar bodegues, fer tasts de vins


Finca Cal Tòfol, Bleda (la), Barcelona
La trobem a 4 km de Vilafranca del Penedès, considerada la capital del vi i el cava, on fer un tomb i descobrir bodegues mil·lenàries.

La Pallissa de Joanet, Joanet, (Arbúcies), Girona
Aquesta casa és força complerta, ja que es troba a 600 metres sobre el nivell del mar, sent un mirador del massís del Montseny. Es realitzen rutes gastronòmiques per la comarca.

Casa Arrufat, Nalec, Lleida
És una antiga casa pairal de poble que conserva el celler del segle XVIII. La seva situació permet guadir de vistes als nombrosos conreus de vinyes i fer enoturisme.

Can Piferrer – El Porxo y El Forn, Cassa de La Selva, Girona
Ens podem allotjat en una masia de la plana de la Selva, al costat de Girona i dels pobles més macos de la Costa Brava. Collir bolets, anar en bicicleta o fer enoturisme per aquesta zona són algunes de les activitats que ofereix.

Casa Churchill, Claverol, Lleida
Situada al costat de la Poble de Segur, la seva selecta bodega compte amb una col·lecció de més de 150 referències.

Hotel Peralta, Renau, (Renau), Tarragona
Situat a una de les zones vinícoles més importants de Catalunya: Tarragona. Des d’aquí podem fer rutes enològiques i visitar les bodeges modernistes de la zona, com la de Nulles.

Masia Olivera, Sant Sadurni D’anoia, (Sant Sadurní d’Anoia), Barcelona
En plena comarca del vi, al Penedès, la casa ofereix mil activitats relacionades amb la verema: visita a cellers i vinyes, assistir a un tast de vins comentat o veure alguns dels nombrosos cellers que l’envolten.

Sempre pots trobar més allotjaments a la nostra recerca de cases rurals amb activitat d’enoturisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *