Consells per utilitzar millor Facebook

Facebook ha revolucionat Internet. És la xarxa social més gran i té milions d’usuaris que comparteixen opinions, experiències, serveis… No el descobrim ara, ja que segurament el coneixes molt bé.

Toprural té presència a Facebook des de gener de 2008, i és una eina eficaç de comunicació i trobada entre els propietaris de les cases i turistes rurals, per tal que puguin tenir accés a la informació de totes les novetats i compartir les seves experiències amb altres usuaris.

TopruralLovesFacebook

En aquests tres anys a Facebook hem après algunes coses i volem compartir-les. Per tant, hem preparat alguns suggeriments i consells per tal que els propietaris puguin relacionar-se millor i els viatgers obtenir informació precisa i vàlida. Descobreix les avantatges del teu Facebook!

1. No valoris la teva pròpia informació: no fagis un “m’agrada” en la teva pròpia informació. Han de ser els altres els que valorin el que escrius.
2. Corregeix si t’equivoques: si publiques un segon comentari repetit, treu el primer.
3. No repeteixis continguts: no publiquis la mateixa oferta diversos dies en el mur.
4. Evita les majúscules: a Internet equivalen a cridar.
5. Millor poc i de qualitat: tres o més comentaris del mateix usuari seguits en un mur pot ser molest per a la resta d’usuaris. Evitar publicar informació sobre el teu allotjament en el mur constantment; és millor dosificar-la.
6. No facis spam: si un usuari busca una casa amb condicions particulars i el teu allotjament no compleix amb totes elles, és millor que no li proposis la teva casa.
7. Explica’t: si carregues un vídeo o una foto, explica què vol dir, utilitza un ganxo, de forma resumida però introdueix el contingut. Hem de fer participar l’usuari.
8. Millor si ets breu: explicar sí, però no et passis. Intenta ser concís i no escriure massa perquè es podria perdre l’interès de l’audiència.
9. Segueix la conversa: si contestes a una pregunta específica d’un viatger, contesta en el mateix post.
10. Respecta l’idioma de la pàgina: si estàs en les pàgines d’una llengua estrangera de Toprural, intenta utilitzar el mateix idioma, si no en saps, pots utilitzar Google Translator.
11. Afegeix valor a la comunitat: informa sobre el que podria ser d’interès pels viatgers. Si inclous enllaços, descriu-los. Escrius pels altres, no per tu.
12. Comparteix: escriu al teu propi mur la informació que et sembla interessant. Promou la idea de comunitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *