Descobreix la Garrotxa

El passat dilluns 6 d’abril va arrencar una nova edició del Descobreix la Garrotxa, i ja en són nou! Es tracta d’un programa molt extens amb 163 visites guiades per tota la comarca fins a finals d’any. Està impulsat i dissenyat per Turisme Garrotxa, una associació turística que aposta pel desenvolupament d’un turisme sostenible i respectuós amb el medi ambient.

La gran varietat d’activitats fa que siguin adients per a tots els gustos i nivells. Cal senyalar que es tracten d’activitats guiades a peu, d’entre 1 hora 30 minuts les visites i 4 hores aproximadament les excursions. La major part de visites inclouen activitats adients per a families amb nens, mentres que les excursions estan assenyalades segons el grau de dificultat.

Riu Tortellà

Algunes de les activitats inclouen la ruta dels 10 volcans; recorregut pel call jueu de Besalú; descobrir els salts d’aigua del riu Brugent i ascendir al castell d’Hostoles; visitar el romànic de Beuda o contemplar la vila medieval de Santa Pau entre moltes d’altres. Tota una comarca a l’espera dels viatgers.

Com bé saps, a Toprural tenim un munt d’allotjaments per tota la comarca. Aquí pots consultar-los segons la població, afanya’t i comença a gaudir de la comarca:

Besalú (2), Beuda (3), Castellfollit de la Roca (1), Les Planes d’Hostoles (5), Olot (2), Riudaura (3), Sant Feliu de Pallerols (6), Sant Joan les Fonts (6), Santa Pau (3) i La Vall de Bianya (4).

Esperem que gaudeixis de les visites i recorda que si t’allotges durant el mes d’abril encara estaràs a temps de participar al nostre concurs: opina i guanya 1 Targeta Regal Toprural.

Més informació: Descobreix la Garrotxa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *