Descobreix les ofertes per passar cap d’any en una casa rural

Un any més, no ens hem adonat i ja arriba Nadal. I amb ell, s’acaba un any i comença el 2013, que tots esperem sigui molt més positiu que el temps que vem deixar.

Segur que et mereixes una manera diferent de passar cap d’any… t’imagines compartir els teus moments especials al costat de la natura? Passa un cap d’any rural i gaudeix d’excursions, muntanyes, activitats, esmorzars casolans…

Les cases rurals amb ofertes per cap d’any t’esperen per a que facis la teva tria i diguis hola a 2013 amb tot el relax que esperes. A més, veuràs quines cases estàn obertes per aquestes dates a les províncies catalanes.

cases rurals cap d'any 2012

Barcelona

El Molí, Pontons
Dues nits d’allotjament i esmorzar en habitació doble i sopar de cap d’any amb mariscada especial és només una pista del que ofereixen en aquesta casa. Veure oferta. (Enllaç en castellà).

Hotel PalouSant Pere de Ribes
Un cap d’any especial en una oferta en les 10 habitacions per a 20 persones. Ideal per anar amb amics o amb tota la família. Veure oferta (Enllaç en castellà).

A més, pots veure totes les cases rurals que obren per cap d’any a la província de Barcelona.

Girona

El RourellJoanetes
Un cap d’any amb sopar especial, música, esmorzar… per anar amb la família, doncs els nens ténen estada gratuïta. Veure oferta (Enllaç en castellà).

Hotel Masía La PalmaEspinavessa
Diferents ofertes segons el nombre de persones allotjades. Amb 2 nits d’allotjament, sopar cap d’any, esmorzar buffet… Veure oferta (Enllaç en castellà).

Pots veure totes les cases rurals obertes al cap d’any a la província de Girona.

Lleida

Cal PintorArcavell
Packs especial per aquesta nit tan màgica, on s’inclou sopar cap d’any, allotjament, esmorzar… en un marc fantàstic del Pirineu Lleidatà. Veure oferta (Enllaç en castellà).

Tria també entre altres cases rurals de cap d’any a Lleida.

Tarragona

Rural JordàRodonya
No et perdis conèixer aquesta casa rural, a prop de la Ruta del Císter i el castell de Rodonyà que ofereix sopar, campanades en directe, focs d’artifici, turrons, cava, música i molt més per donar la benvinguda a un nou any. Veure oferta (Enllaç en castellà).

Hotel Peralta, Renau
Una oferta molt romàntica en un hotel amb molt encant. Nit el 31 desembre per a 2 persones amb esmorzar i sopar especial cap d’any, t’apuntes? Veure oferta (Enllaç en castellà).

Pots descobrir més cases rurals obertes per cap d’any a la província de Tarragona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *