Dia internacional del nen: cases rurals a prop de parcs i activitats pels més petits

Avui dia 20 de novembre és el Dia Universal del Nen. I per aquest motiu volem recordar a tots els infants que també van d’escapada amb tota la seva família, es diverteixen, descobreixen la natura, fan excursions… amb una tria de cases rurals a prop de parcs i llocs amb activitats per ells.

Segur que la teva escapada a aquest lloc amb els teus fills serà del tot inolvidable, doncs es realitzen activitats pensades pels més petits… i és fantàstic veure’ls amb un somriure als llavis, plens de joia i alegria.

Port Aventura vila-seca, Tarragona
És un dels parcs temàtics més importants de tota Espanya. Situat a Vila-seca, al costat de Salou, a les comarques tarragonines, ofereix atraccions i zones temàtiques per a tota la família. Es realitzen també festes durant tot l’any (Halloween, Nadal…).

Podem reservar cases a prop del parc a Tarragona, doncs a uns 15 km trobem la casa Mas Sant Antoni, a la Selva del Camp i a 14 km, Mas Castells, a Riudoms, en plena natura i al costat de les platjes de la Costa Daurada.

Catalunya en miniatura Torrelles de Llobregat, Barcelona
Aventura, història i natura, tot això es troba en aquest parc on veure l’únic circuit de maquetes a escala de Catalunya, declarat d’Interès Turístic Nacional. Els nens guadiràn amb el Bosc Animat, un bosc d’aventures per a escalar, penjar-se d’una tirolina… Situat al Baix Llobregat, a uns 10 km trobem cases a Gelida o a Cervelló, perfectes per allotjar-nos.

Bioparc València
Aquest parc zoològic és diferent, doncs els animals es troben en el seu hàbitat i viuen com si estiguessin a la selva. Els protagonistes són el lleons i altres espècies d’Àfrica, tot i que ara està previst incorporar animals d’altres continents. Les cases rurals a València són fantàstiques per a descansar i visitar el parc o la ciutat.

Dinópolis Terol
Vols saber més sobre l’origen dels dinosaures? El parc engloba una gran exposició paleontològica per conèixer les restes d’un Tyrannosaurus Rex o d’un Brachiosaurus. Una gran extensió amb activitats pel més petits. Podem fer una escapada i allotjar-nos a les cases rurals de Terol, un entorn rural amb valls i pobles medievals.

Pistes d’esquí al Pirineu Català
Comença una nova temporada d’esquí i les pistes obren aquests mesos per tota la família. El Pirineu català és privilegiat al oferir pistes de gran qualitat, on els nens podem fer cursos i avançar-se a la pràctica del snowboard. Pots trobar cases rurals a prop de les pistes d’esquí per anar còmodament a practicar l’esport blanc.

A més, sempre pots fer una tria a les cases rurals amb activitats per als nens, doncs es tracte de fer coses diferents al costat de la natura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *