El Berguedà estrena la nostra recerca per zones

Ja pots afinar molt més la teva recerca per trobar la casa rural ideal, doncs des d’ara a Toprural pots buscar per zones turístiques. De moment, hem posat les més buscades a Google i, poc a poc, anirem afegint noves zones. És una millora que portàvem molt de temps amb ganes de fer pensant en la teva comoditat.

Per estrenar aquesta novetat, res millor que presentar una de les zones on trobar cases rurals directament: el Berguedà, una de les comarques més fantàstiques de l’interior de Catalunya.

Hi trobem una barreja de bells paisatges, muntanyes i pobles amb arquitectura romànica que ens expliquen la riquesa de la seva història i tradició. I la natura està força present amb diferents espais i parcs on realitzar tota clase d’excursions.

El cim del Pedraforca n’és un bon exemple, ja que representa el bressol de l’alpinisme català, en una muntanya de 2.506 metres d’altitud. D’altra banda, el Parc Natural del Cadí-Moixeró forma una gran serralada que uneix el Prepirineu i el Pirineu, on trobar molta biodiversitat i atractius especial, com manifestacions volcàniques (el Pitó volcànic del prat d’Aguiló); les fonts de Llobregat o la Mina de Riutort.

El Berguedà reuneix molts racons per la pràctica de tot tipus d’esports d’aventura i poder visitar alguna de les seves poblacions, como ara l’església Sant Vicenç de Rus de Castellar de n’Hug, els Jardins Artigas d’Antoni Gaudí a la Pobla de Lillet, la popular festa de la Patum de Berga o la Ruta de les Colònies tèxtils del Llobregat.

En els propers mesos us anirem parlant de les diferentes zones en les quals pots buscar allotjament. A banda del Berguedà, ara trobem cases rurals a la Garrotxa i cases rurals a l’Empordà.

2 thoughts on “El Berguedà estrena la nostra recerca per zones

  1. Pingback: Recerca per zones: la Garrotxa | Blog Toprural

  2. Pingback: Nova recerca d'allotjament "a prop" del teu destí | Blog Toprural

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *