El millor vi i el jazz es troben al Penedès

Si vols aprofitar una gran fira de vins i caves tot escoltant alguns dels millor grups de jazz del moment, aquest estiu el teu festival s’anomena Vijazz. Per tercer cop Vilafranca del Penedès acollirà aquest festival els dies 3, 4 i 5 de juliol i s’espera que sigui tot un èxit, com ja ho van ser les dues edicions anteriors.

Vijazz 09

Dins de la fira de vins tots els visitants podran degustar els vins i caves del Penedès de fins a 60 cellers que exposaran el seu producte. També es podran tastar productes alimentaris autòctons i participar en les variades activitats paral·leles: tasts comentats, trobada de xapes o visites als propis cellers. Sempre entre les 17:30h i la 1:30h a la Rambla de Nostra Senyora del Vilafranca del Penedès.

Per altra banda, el complement ideal per degustar els vins i caves és l’amplia oferta musical que s’ofereix gratuitament. Alguns dels grups de jazz més destacats del moment actuaran a diversos indrets de la ciutat. En aquesta edició, probablement l’actuació del saxofonista James Carter sigui de les més esperades per el públic.

S’espera que durant els tres dies unes 40.000 persones s’apropin al festival Vijazz. Si vols gaudir de bons vins, excel·lent música i la hospitalitat dels allotjaments rurals de l’Alt Penedès, pots buscar allotjament en aquestes poblacions:

Avinyonet del Penedès, Castellet i la Gornal, Castellví de la Marca, Font-rubí, Gelida, Olesa de Bonesvalls, Olèrdola, Pacs del Penedès, Pontons, Puigdàlber, Sant Martí Sarroca, Sant Sadurní d’Anoia, Subirats, Torrelles de Foix o Vilobí del Penedès.

One thought on “El millor vi i el jazz es troben al Penedès

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *