Entorns rurals de pel·lícula!

Mar, platja, muntanya, entorns envejables… la riquesa del paisatge català ha estat lloc i escenari de moltes pel·lícules que s’han rodat a indrets de Catalunya. Coneix les regions que han inspirat aquests films i tria la teva casa rural de la zona. Viu sensacions de pel·lícula!

El Perfum (The Perfum). (Diferents localitzacions)
El film alemany basat en la novel·la de Patrick Süskind, data de 2006 i explica la vida de Jean-Baptiste Grenouille, que va desenvolupar un olfacte espectacular i es va obsesionar per tal de crear el perfum amb l’essència perfecte. Es va rodar a la ciutat de Barcelona i a d’altres indrets de Catalunya, com Figueres, Besalú, Cantallops i Tortosa.

Body Armor. Cardedeu (Barcelona)
Una coproducció de diferents països de 2007, és una TV movie d’acció que té com a actor principal a Chazz Palminteri. Es va filmar en part al poble de Cardedeu. Tria la teva casa rural a la província de Barcelona.

Ficció. Puigcerdà (Girona)
El film de director català Cesc Gay de 2006 explica la història d’amor inusual entre un home i una dona. Es localitza a una bonica població del Pirineu Català, a la Cerdanya. Pots allotjar-te a les fabuloses cases rurals de Puigcerdà i reviure aquesta gran història.

El Caballero del Dragón. Requesens (Girona)
Va ser un experiment del conegut director espanyol Fernando Colomo, que al 1985 va donar un gir a la seva filmografia amb una producció internacional ambientada a l’època medieval. Harvey Keitel, Klaus Kinski i Miguel Bosé van ser alguns dels seus protagonistes. La va rodar al fantàstic castell de Requesens, que data del XI. Descobreix entornos màgics a les cases rurals de la província de Girona.

Pau i el seu germà. Serra del Cadí (Lleida)
El director català Marc Recha va desglosar al 2001 un trama rural on el protagonista fuig cap a la recerca del passat del seu germà mort. En tota la filmografia del director hi ha una fugida cap a la naturalesa i els pobles petits. Tu també hi pots anar i reservar el teu allotjament a Lleida.

Pandora y el holandés errante. Tossa de Mar, Costa Brava (Girona)
Al 1951, el director Albert Lewin va donar vida a Ava Gardner i James Mason en una història d’amor on la passió era l’eix central. Algunes de les poblacions de la Costa Brava van servir d’escenari natural. Si ho vols conèixer, pots passar un cap de setmana en una bonica casa rural a Tossa de Mar.

Sahara. Delta de L’Ebre (Tarragona)
Penélope Cruz i Matthew McConaughey van rodar al 2005 sota les ordres de Breck Eisner. Una cinta d’aventures on van donar una volta pel paisatge sempre encantador de la zona de l’Ebre.

Foto: Ficció

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *