Escapada romàntica per Sant Valentí

Els enamorats estem d’enhorabona. Primerament, per tenir una parella amb qui poder celebrar les alegries i els bons moments. I també, sempre cal recordar-ho, per tenir una parella amb qui recolzar-nos en moments difícils.

Per això, sempre que se’ns presenta l’oportunitat de celebrar-ho, cal aprofitar-la. A Catalunya la tradició més nostrada pels enamorats és i serà sempre la diada de Sant Jordi. Però sincerament, encara falta un munt i un cop que ja ha passat el Nadal i totes les festes familiars, a qui no li ve de gust una celebració més íntima?

Mas La Casassa

No cal sentir cap devoció especial per Sant Valentí, per adonar-se que és una ocasió excel·lent per una escapada romàntica. És molt senzill: entrem a Toprural i cerquem allotjament lliure per 2 persones el cap de setmana del 14 de febrer. Ens decidim per un d’ells i fem la reserva.

Gràcies a les més de 800.000 fotos que ja tenim publicades trobaràs allotjaments amb vistes i paradors de pel·lícula, habitacions d’ensomni, els millors spas i la gastronomia més selecta. Imagina-t’ho per separat. Ara imagina que ho tens tot plegat el mateix cap de setmana. Amb la teva parella al costat. Perfecte, no? Doncs a que estàs esperant?

Te’n proposem alguns amb ofertes molt especials:

  • Hotel Sinagoga (Càceres): ampolla de cava i fruits secs, sopar romàntic, programa relaxant a l’spa de Béjar i el sorteig d’un viatge.
  • La Cotía (Cantabria): 2 nit amb allotjament i desdejuni, sopar especial, fondue de xocolata i fruites i ampolla de cava a l’habitació per 168 €.
  • El Viejo Establo (Murcia): casa “El Picadero” per 2 persones amb sopar romàntic, flors i cava.
  • Casa Arana (Osca): brindis dels enamorats amb cava a l’arribada i sopar romàntic.
  • La Casona de Tresgrandas (Asturies): 2 nits (mitja pensió), obsequi de benvinguda, cistell de fruites i 1 tractament de well spa.
  • Hotel El Cau del Papibou (Girona): 3 dies/2 nits d’allotjament i desdejuni, sopar especial del dia dels enamorats i copa de cava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *