Escapa’t a Andorra

Andorra ofereix moltes possibilitats per al viatger i sens dubte, té un encant especial durant els mesos d’hivern. Un paisatge espectacular, tot ben nevat, i nombroses activitats lúdiques fan d’una escapada cap a Andorra un viatge ben especial.

Sempre tindrem l’oportunitat d’anar de compres, apropar-nos a algun balneari o simplement disfrutar de les nombroses pistes d’esquí d’Ordino o La Massana. Però et volem apropar també altres propostes, potser més desconegudes fora del petit país pirinenc, però igualment atractives.

A Sant Julià de Lòria hi trobrarem Naturlàndia, un ecoparc temàtic on podrem practicar esquí de fons, jugar al paintball o baixar pel tobogan més llarg del món amb 5.300 metres de longitud i 400 metres de desnivell.

A les Escaldes-Engordany hi trobarem aquest Nadal la primera pista de gel urbana. Allà mateix podràs llogar el material necessari i disfrutar d’una pista de 21 metres d’ample per 15 metres de llargada.

Òbviament, com no podia ser d’altra manera a Andorra hi trobaràs llacs increïbles enmig dels Pirineus. Únicament cal mirar el mapa i buscar l’allotjament rural des d’on organitzar les teves sortides a la muntanya. Escapa’t a Andorra!

Més informació al portal turístic d’Andorra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *